עכשיו כבר מפחדת לסגור ולפתוח.בנתיים הוא פגום או שהוא נסגר - נפתח רגיל?
זה מוזרפתוח שם המסך
תתקשרי לשרות לקוחות של לנובו ואם יש לך אחריות בתוקף הם יבקשו לקבל תמונה של זה.עכשיו כבר מפחדת לסגור ולפתוח.
עד עכשיו מאז שנפתח עשה רעש כאילו עוד שניה נשבר.
אבל עכשיו ממש פתוח שם המסך.
מפחדת שיפגע לי חומר (למרות שזה לא קשור....,)
לא משנה מאיפה קניתי?גם לי נשבר חלק בציר והמסך עשה רעשים כל פעם שסגרנו. הם שלחו טכנאי עד הבית שתיקן ללא עלות.
יש לך טלפון שלהם?תתקשרי לשרות לקוחות של לנובו ואם יש לך אחריות בתוקף הם יבקשו לקבל תמונה של זה.
גם לי נשבר חלק בציר והמסך עשה רעשים כל פעם שסגרנו. הם שלחו טכנאי עד הבית שתיקן ללא עלות.
זה מוזר
מה נפתח המסך או המקלדת?
אפשר תמונה אולי
אם אפשר גם של הבורג
תודה.לי זה רק היה התחלה שהציר התחיל להפתח.
תלוי איזה אחריות יש לך. יש אפשרות כשקונים לעשות אחריות ליותר שנים. הם ביקשו לראות חשבונית של הקניה. כשקניתי את המחשב המוכר אמר לי מפורש שיש לי אחריות של שנה. זה הבסיסי ויש אפשרות להאריך ליותר שנים בתוספת תשלום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים