דרוש מידע פתיחת קו צינתוקים ללא עלות

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני מחפשת לפתוח קו צינתוקים ללא עלות.
אני רוצה להשאיר הודעה פעם בחודש וצנתוק ישלח למי שנרשם לקו.
יש למישהו מידע דרך איזו חברה ניתן לפתוח קו כזה?

• הוסף לסימניות
תודה. לא ידעתי שזה כ"כ בקלות דרך שם.
איך המערכת הזאת עם ועד הרבנים?
חוסמים ימות המשיח?
אם זה נחסם, אפשר לפנות לוועדת הרבנים ולבקש שיפתחו. (כמובן אם זה יאושר)

• הוסף לסימניות
נכון להיום יש כמה וכמה חברות שנותנים אפשרות בחינם וללא עלות
קול כשר
ימות המשיח
ויש עוד קוים שאפשר דרך חבר לבקש שיפתח בשלוחה 9 ויצרף אותכם, ואז אתם יוצאים ןמהקו ואתם נעשים המנהלים (אם כי הוא יכול לאפס סיסמא דרך החברה)
יש גם חברת וואצפ פלוס 0796094464
0765989873
תא קולי המתקדם

• הוסף לסימניות
אם זה בסדק מבחינתם הם פותחים.
הבעיה שפתחתי מערכת בימות המשיח ואני לא יכולה להתקשר אליה כדי להתקדם מהקו הכשר כיון שהיא משויכת לחברה שועד הרבנים לא פותחים.
אשמח להמלצות על חברות נוספות לפתיחת מערכת כזאת בחינם.

• הוסף לסימניות
הבעיה שפתחתי מערכת בימות המשיח ואני לא יכולה להתקשר אליה כדי להתקדם מהקו הכשר כיון שהיא משויכת לחברה שועד הרבנים לא פותחים.
אשמח להמלצות על חברות נוספות לפתיחת מערכת כזאת בחינם.
תתקשרי לוועדת הרבנים תסבירי להם למה משמש הקו, ואז אם הם יפתחו לך את זה תוכלי להתקשר לזה מקו כשר.
ועדת הרבנים לענייני תקשורת | מוקד | טל' 02-5381858

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה