תודה. לא ידעתי שזה כ"כ בקלות דרך שם.ימות המשיח WWW.YEMOT.CO.IL
אם זה נחסם, אפשר לפנות לוועדת הרבנים ולבקש שיפתחו. (כמובן אם זה יאושר)תודה. לא ידעתי שזה כ"כ בקלות דרך שם.
איך המערכת הזאת עם ועד הרבנים?
חוסמים ימות המשיח?
מסובך, עדיף לפתוח קו חדשאם זה נחסם, אפשר לפנות לוועדת הרבנים ולבקש שיפתחו. (כמובן אם זה יאושר)
אם זה קו משפחתי, או מזהו בסגנון הם פותחים בקלות.מסובך, עדיף לפתוח קו חדש
אני לא רוצה קו משפחתי שאני מחברת את האנשים אלא שאנשים יכולים להתחבר אלי לקבלת צינתוק.אם זה קו משפחתי, או מזהו בסגנון הם פותחים בקלות.
אם זה בסדק מבחינתם הם פותחים.אני לא רוצה קו משפחתי שאני מחברת את האנשים אלא שאנשים יכולים להתחבר אלי לקבלת צינתוק.
הבעיה שפתחתי מערכת בימות המשיח ואני לא יכולה להתקשר אליה כדי להתקדם מהקו הכשר כיון שהיא משויכת לחברה שועד הרבנים לא פותחים.אם זה בסדק מבחינתם הם פותחים.
תתקשרי לוועדת הרבנים תסבירי להם למה משמש הקו, ואז אם הם יפתחו לך את זה תוכלי להתקשר לזה מקו כשר.הבעיה שפתחתי מערכת בימות המשיח ואני לא יכולה להתקשר אליה כדי להתקדם מהקו הכשר כיון שהיא משויכת לחברה שועד הרבנים לא פותחים.
אשמח להמלצות על חברות נוספות לפתיחת מערכת כזאת בחינם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים