התייעצות פתיחת קרן השלמות לעוסק פטור

אפשר להכניס גם את כל הרווח בקה"ש?
מדובר בהכנסה צדדית נמוכה.
כן. תקרת ההפקדה המוטבת (2056 ש"ח), מקנה פטור ממס רווח הון ללא קשר לרמת ההכנסות מהעסק
הטבת הניכוי קשורה להוצאות (4.5% מההכנסה ועד התקרה יוכר כהוצאה לצורך מס)

טוב אז לבעלי יש עסק זהיר ועכשיו פתחנו לו קרן השתלמות במיטב במסלול מס' 883
אני שכירה ופתחתי גם עסק ע"מ לפתוח קרן השתלמות אותו מסלול ונסגור את העסק שלי עוד שנה
אפשר להפקיד עד 20,000 ש"ח בשנה
כן. עבור כל עצמאי אפשר להפקיד עד התקרה המוטבת בכדי להנות מפטור ממס רווח הון
התקרה היא 20566

זה הדמי ניהול שמשלמים היום במגדל 500 S&P.
1764671834877.png

טוב אז לבעלי יש עסק זהיר ועכשיו פתחנו לו קרן השתלמות במיטב במסלול מס' 883
אני שכירה ופתחתי גם עסק ע"מ לפתוח קרן השתלמות אותו מסלול ונסגור את העסק שלי עוד שנה
אפשר להפקיד עד 20,000 ש"ח בשנה
אני אשמח לשמוע על זה
ביררתם טוב את הנושא? לא יכול לייצר בעיות כלשהם?
(מתכוונת באותה מתכונת, אני שכירה + לפתוח עסק עצמאי עליי ועל בעלי)
האם משתלם גם שהשכר כשכירים הוא בדרגת מס גבוהה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה