- הוסף לסימניות
כן. תקרת ההפקדה המוטבת (2056 ש"ח), מקנה פטור ממס רווח הון ללא קשר לרמת ההכנסות מהעסקאפשר להכניס גם את כל הרווח בקה"ש?
מדובר בהכנסה צדדית נמוכה.
הטבת הניכוי קשורה להוצאות (4.5% מההכנסה ועד התקרה יוכר כהוצאה לצורך מס)
כן. תקרת ההפקדה המוטבת (2056 ש"ח), מקנה פטור ממס רווח הון ללא קשר לרמת ההכנסות מהעסקאפשר להכניס גם את כל הרווח בקה"ש?
מדובר בהכנסה צדדית נמוכה.
כן. עבור כל עצמאי אפשר להפקיד עד התקרה המוטבת בכדי להנות מפטור ממס רווח הוןטוב אז לבעלי יש עסק זהיר ועכשיו פתחנו לו קרן השתלמות במיטב במסלול מס' 883
אני שכירה ופתחתי גם עסק ע"מ לפתוח קרן השתלמות אותו מסלול ונסגור את העסק שלי עוד שנה
אפשר להפקיד עד 20,000 ש"ח בשנה
אני אשמח לשמוע על זהטוב אז לבעלי יש עסק זהיר ועכשיו פתחנו לו קרן השתלמות במיטב במסלול מס' 883
אני שכירה ופתחתי גם עסק ע"מ לפתוח קרן השתלמות אותו מסלול ונסגור את העסק שלי עוד שנה
אפשר להפקיד עד 20,000 ש"ח בשנה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים