מידע שימושי פתיחת קרן צדקה לתרומות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לי שקופת העיר נותנת את השירות לגביית ההו"ק ולפתוח קרן מסוימת שכל ההכנסה שלה רק מההו"ק שהמשפחה/מכרים מביאים תבדקו מולם

• הוסף לסימניות
חידשתם לי!
תודה
אבדוק בשאר הבנקים
השאלה היא האם זה חוקי.
כלומר היום מס הכנסה עוקב חזק מאוד על העברות קבועות או סכומים גבוהים וכדו', גם הבנקים דיי מגבילים פעולות מסוימות.
הייתי ממליצה לשאול יועץ מס לגבי זה

(לגבי הוראת קבע, הייתה לי הלוואה בחשבון ללא הכנסות ולא היה לי סבלנות כל חודש לבצע העברה. זה היה ממש נוח להקים הוראת קבע כזו וכל חודש באופן אוטומטי עובר הכסף.)

• הוסף לסימניות
השאלה היא האם זה חוקי.
כלומר היום מס הכנסה עוקב חזק מאוד על העברות קבועות או סכומים גבוהים וכדו', גם הבנקים דיי מגבילים פעולות מסוימות.
הייתי ממליצה לשאול יועץ מס לגבי זה
סכומים קטנים של 100 ש"ח לדוגמא בחודש לקרוב משפחה לא אמור להיות בעיה אף פעם!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לפתוח חשבון בנדרים פלוס, אבל זה כולל תשלום חודשי של 30 ש"ח בחודש, מינימום שלושה חודשים.
יש נה אפשרות לפתוח קרן בקופות הצדקה הגדולות, קופת העיר, ועד הרבנים וכו'. עם קופה מיוחדת בנדריםפלוס, שהתרומות נכנסות ישירות לאותה קופה.
כמו"כ, בפתיחת קרן בקופות, יש אפשרות להו"ק לקרן הספציפית.
בברכת שלא יצטרכו עמך וכו'!

• הוסף לסימניות
ג.נ. יש לי קשר כלשהו למרכז הצדקה
לגופו של עניין, חשבון בנק אסור שישמש אחרים מלבד בעל החשבון, ההעברה פה ושם עוברת חלק ואף אחד לא שם לב.
ההעברות קבועות ידליקו נורה אדומה ועדיף להימנע מזה כשמדובר בכספי צדקה.
במרכז הצדקה מתנהלים כהיום קרוב ל 2,000 קרנות באמינות ובשקיפות, יש לכל אחראי קרן אזור אישי ובכל רגע נתון הוא יכול לדעת מה מצב הקרן ולבקש למשוך כספים.

• הוסף לסימניות
דרך נדרים מאוד פשוט עמלות נמוכות מצורף כל הפרטים

קבצים מצורפים

• אח לאח - מסלול קהילה.pdf
    KB 134.3 · צפיות: 393

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה