פתיח שעשיתי באפטר

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם...
תודה.:)

קבצים מצורפים

• גור 02.zip
    3.2 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ממש יפה

בקטנה הצבע של שמות הרבנים לא הכי ברור

• הוסף לסימניות
מהמם!!!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!!!!!!
דרמטי......

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד.

• הוסף לסימניות
שמח להיות חלק בהצלחה...

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, הייתי משנה את הפונט של כתב רש"י

• הוסף לסימניות
אהבתי, מקסים!!!
כנ"ל- את טקסט שמות הרבנים יתכן שכדאי לשנות...

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!!
הפריע לי שזה נראה קצת שחור לבן, הייתי מחייה את הרקע מאחורה
וכן יכול להיות שאני ממש טועה, אבל יש קטע בסאונד שמזכיר קול של אופרת אישה

• הוסף לסימניות
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
מאד יפה,
שימי לב למרכאות הפוכות

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
המנגינה קצת לא קשורה. היא צריכה להיות עדינה יותר או לחילופין שמחה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
עבודה נקיה ומכובדת.

האמת שהפריעו לי 2 דברים,
הראשון - הפונט, ואם חייבים להשתמש בפונט הזה תשתמשי בבולד או שתמצאי דרך (כמו STROKE וכו') ליגרום לאותיות להיות קצת יותר בולטות וקריאות.
השני - הריכוך בקצות התמונות. לעניות דעתי, מבחינה עיצובית עדיף ללא ריכוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה