דרוש מידע פתילות קפאין - טבליות קפאין

• הוסף לסימניות
בשבוע הבאה יחול צום עשרה בטבת

אנחנו בטוחים שעד אז נזכה להגאולה השלימה.
אבל אם חלילה וחלילה לא, אז אנחנו מכירים את התופעה שביום צום מתעוררים, אנחנו קמים, ואנחנו פשוט כבויים, כל הגוף נמצא במצב של סוללה חלשה, אין ריכוז, אין כח, פשוט תרדמת.

האם אפשר להשיג באיזשהו מקום בארץ פתילות שמכילות קפאין?

ויש רבנים שמתירים לקחת ולבלוע בלי מים גם טבליות קפאין, האם מישהו כבר ניסה את זה? ויכול להמליץ איזה לקחת?

• הוסף לסימניות
פעם היו מוכרים בבית מרקחת שעל צומת בר אילן. לא יודע מה היום.

• הוסף לסימניות
לעשות תנאי לפני שהולכים לישון שיהיה אפשר לשתות, ולקום סמוך לעלות השחר ולשתות כוס קפה

• הוסף לסימניות
זהירות!
הפתילה מכילה חומר נרקוטי!
codeine 8 mg
שזה אופיואידים
כמו לקחת סמים חזקים מאוד,

הלכתי לרופא והוא ממש המליץ לי לברוח מזה

• הוסף לסימניות
במשנת יוסף יש כדורים של קפאין עם שחרור הדרגתי

• הוסף לסימניות
במשנת יוסף יש כדורים של קפאין עם שחרור הדרגתי
מישהו שמע על הדבר הזה?
בחיפוש ברשת לא ראיתי שיש כזה מוצר,
כל מוצרי כדורי קפאין מופיעים בהקשר לתמריץ לפני אימון / ספורטאיים
בהקשר שתוך 45-60 דקות אתה מתחיל לרוץ
אני לא ראיתי שיש מוצר שמשחרר הדרגתי
אני מפחד שאני יתחיל לרקוד בקינות של הלילה, ולא ארדם אח"כ :unsure:

• חחח
Reactions: E7
  • הוסף לסימניות
עיצה,
לרגילים לשתות על הבוקר כוס קפה ובלעדיו הם לא שורדים: ...

העצה הרגילה היא: לא לשתות את כוס הקפה כמה ימים לפני הצום...
ניסיתי-
ולא שרדתי...
ואז,
קראתי עצה הפוכה (כמדומני שהתפרסמה לפני כמה שנים בפטנט רשום):

הדבר האחרון ששותים לפני הצום הוא כוס קפה (אני עושה עם הרבה קפה),
הרעיון הוא- הקפאין נכנס אחרון ונשאר,
יכול להיות שזה פסיכולוגי אבל, לי זה מאוד עזר.

• וואו!
Reactions: E7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה