דרוש מידע פתרון גאוני בהתמגנות מיתושים

• הוסף לסימניות
מעניין ...
תמיד הרשתי שמעופפים אוהבים להצמד לאוזניים
בעקבות מה שכתבת אני תוהה למה גם זבובים נצמדים לאוזן ?
שטויות והבלים, הם מעופפים בכל האיזור, אלא שליד האוזן פשוט שומעים אותם. כי כדי לשמוע בחושך, לא צריך אור. אבל לראות בחושך אי אפשר......

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אחרי שקמנו אוכלים לילה אחר לילה ולא משנה כמה שמתי 'סנו די' וכדו'
ניסיתי הלילה תרופת סבתא שעזרה פלאים,
למרות שלא האמנתי בכלל

השארתי כוס חד פעמית עם חומץ! חצי כוס חומץ על אדן החלון ולא היה הלילה שום זמזום ושום עקיצה!!!
שווה לנסות.
אכן
מניסיון זה המתכון ללילות שקטים ללא זמזומים מבעיתים באוזניים

• הוסף לסימניות
למרוח על החלונות חומץ פעם בשבוע אם יש סןרגים אז על הסורגים
זה מאוד עוזר
באמת הייתי בכמה מדינות וכמה טיולים במקומות שמסוכן שם להעקץ ע"י יתושים
אז יש כזה רשת מטיילים שמתעטפים איתה כדי להתמגן מהם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין על דוחה יתושים גל קולי,,, גם זול וגם נקי, פרקטי, ושקט והכי טבעי ובטיחותי,,,,
זה בדיחה ממש המכשיר הזה
היה לי יתוש על הקיר, לקחתי את המכשיר הנ"ל וחיברתי לשקע קרוב והיתוש לא נע ולא זע...
לא הסתפקתי בזה, לקחתי כבל מאריך וקרבתי את דוחה היתושים עד מרחק 10 ס"מ מהיתוש ועדין הוא לא הזיז שריר...
נדמה לי שאפי' שמעתי אותו צוחק עלי ועל המכשיר

• הוסף לסימניות
זה בדיחה ממש המכשיר הזה
היה לי יתוש על הקיר, לקחתי את המכשיר הנ"ל וחיברתי לשקע קרוב והיתוש לא נע ולא זע...
לא הסתפקתי בזה, לקחתי כבל מאריך וקרבתי את דוחה היתושים עד מרחק 10 ס"מ מהיתוש ועדין הוא לא הזיז שריר...
נדמה לי שאפי' שמעתי אותו צוחק עלי ועל המכשיר
הקלטת אותו צוחק?
אשמח לקבל עותק למייל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש עוד שיטה,
לרסס בחלל החדר או מסביב המיטה של הילד לפני שהולכים לישון, ממש כמה שפריצים של בושם וזה פלאים.
למי שמתקמצן אפשר גם דאורדורנט.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הבן שלי שם חומץ כדי להרחיק יתושים וזה נשפך על הרצפה ואכל את המרצפות. יש פתרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה