דרוש מידע פתרון לבעיית הצינתוקים וכן פתרוןלקווים לא כשרים כגון רדיו וכו

• הוסף לסימניות
בהמשך לנושא הקודם (לא הייתי כשבוע לכן לא הגבתי והנושא נסגר)
דיברתי עם החברה העיקרית בשוק שיש לה ל"ע מלא קווים לא כשרים
והם אמרו שהם גם לא אוהבים את הבעיה של קווים שמשמעים רדיו ומקלקלים ולכן אני בא עם פתרון להורים שחסים על הילדים
ורוצים שלא ישמעו קווי ניעס רדיו וכו וכו
פתרון
אחרי שדברתי איתם זה הפתרון
אני יקים קו שבו תוכלו להשאיר את המספר של הקו הלא טוב (רדיו ותכנים לא כשרים) עם פרוט למה לא טוב
ואנו נעביר לחברה החברה סוגרת את הקו שאף אחד לא יוכל להתקשר לקו גם במספר וויטאולי רק בישבילכם
כרגע זה רק במייל : 080808cdcd שטרודל גימייל נקודה קום
בהמשך זה יהיה גם אתר וטלפון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש כבר מספר טלפון קיים שחוסם קווים
הנה
מעדכנים את וועד הרבנים- מה מספר הקו ומה הסיבה והוא חוסם
025381858

• הוסף לסימניות
הרעיון שנתן @אין שם משתמש הוא גאוני.
כי בחסימת וועדת הרבנים, נחסם מספר ספציפי, אבל ניתן לעקוף אותו בכל מיני דרכים, והם מוציאים מייד מספר חילופי.
אם החברה סוגרת את הקו, ולא נותנת להם שוב קו, אין שום מספר שיוביל לקו זה, אפילו בטלפון לא כשר.

• הוסף לסימניות
אם החברה סוגרת את הקו, ולא נותנת להם שוב קו, אין שום מספר שיוביל לקו זה, אפילו בטלפון לא כשר.
כמובן שמדובר רק בחרה הנ"ל, בחברות אחרות אין עדיין פתרון לחסום קווים פסולים.

• הוסף לסימניות
כמובן שמדובר רק בחרה הנ"ל, בחברות אחרות אין עדיין פתרון לחסום קווים פסולים.

זה החברה שמפילעה את רוב הקווים הלא כשרים
בשאר החברות תפנו לוועדה
בשאר החברות זה ממשק אחר שכמעט אין אפשרות להשמיע שם רדיו ולשלוח צינתוקים ומספר אישי ופתרון של ווירטואל לא יעזור בכלום כי ווירטואל זה לקווים של ימות

• הוסף לסימניות
תראו כאן

באתר של החברה מסבירים איך לנתב לערוץ הכנסת או לרדיו גלי ישראל.................

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

• הוסף לסימניות
תראו כאן

בדקת שזה עובד?????????

• הוסף לסימניות
1645098233316.png

• הוסף לסימניות
תראו כאן

מי שירצה יכול לשים הקלטות של רדיו או תועבה גם בקווים של החברות הכשרות, ועד שלא ידווחו על זה זה לא ייחסם.
החברה נותנת שירות גם מחוץ למגזר החרדי והאפשרויות שהבאת לא מיועדות למגזר החרדי.
בסופו של דבר - אחריות של בעל קו על התכנים בקו שלו היא בדיוק כמו האחריות של בעל איטליז על כשרות הבשר בחנות שלו.

• הוסף לסימניות
בהמשך לנושא הקודם (לא הייתי כשבוע לכן לא הגבתי והנושא נסגר)
דיברתי עם החברה העיקרית בשוק שיש לה ל"ע מלא קווים לא כשרים
והם אמרו שהם גם לא אוהבים את הבעיה של קווים שמשמעים רדיו ומקלקלים ולכן אני בא עם פתרון להורים שחסים על הילדים
ורוצים שלא ישמעו קווי ניעס רדיו וכו וכו
פתרון
אחרי שדברתי איתם זה הפתרון
אני יקים קו שבו תוכלו להשאיר את המספר של הקו הלא טוב (רדיו ותכנים לא כשרים) עם פרוט למה לא טוב
ואנו נעביר לחברה החברה סוגרת את הקו שאף אחד לא יוכל להתקשר לקו גם במספר וויטאולי רק בישבילכם
כרגע זה רק במייל : 080808cdcd שטרודל גימייל נקודה קום
בהמשך זה יהיה גם אתר וטלפון
אי אפשר לדווח על מספרים נייחים של 9 ספרות:
1645364331704.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה