מידע שימושי פתרון לסוללה מלאה בQ7 שווה!!

• הוסף לסימניות
לידיעת כל אלו שמשתמשים בפלאפון Q7 ומכיון שיש הרבה פעמים שמראה כאילו הסוללה מרוקנת ולאחר כיבוי והדלקה נראה אחוזי הסוללה האמתיים וכן להיפך שמפסיק להטעין ומראה סוללה מלאה ולאחר כמה דקות כבר חסר 50 % מהסוללה.
יש מוצר בשם "מטען אונברסלי" (מצו"ב תמונה) שמטעין באמת את הסוללה - אני משתמש בו ונהנה מאוד.
אשמח לתגובות.

קבצים מצורפים

• גדול.jpg
    גדול.jpg
    KB 64.3 · צפיות: 25
  • אאאאאאא.jpg
    אאאאאאא.jpg
    KB 2.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לידיעת כל אלו שמשתמשים בפלאפון Q7 ומכיון שיש הרבה פעמים שמראה כאילו הסוללה מרוקנת ולאחר כיבוי והדלקה נראה אחוזי הסוללה האמתיים וכן להיפך שמפסיק להטעין ומראה סוללה מלאה ולאחר כמה דקות כבר חסר 50 % מהסוללה.
יש מוצר בשם "מטען אונברסלי" (מצו"ב תמונה) שמטעין באמת את הסוללה - אני משתמש בו ונהנה מאוד.
אשמח לתגובות.
זה מאד מסובך להוציא כל הזמן את הבטריה לצורך הטענה
וחוץ מזה הבעיה רק בתצוגה שלא מסונכרנת עם הטעינה. כי האחוזים שם די קבועים. וזה מחשיד שאחרי רבע שעה הוא מלא.. לפעמים להדליק מחדש עוזר לו לאפס כמה הסוללה באמת. ועדיין אי אפשר לדעת.. פשוט לעקוב מבחינה הגיונית כמה דיברו וכמה ימים לא קיבל הטענה... ומידי פעם כשאין הרבה שיחות להקפיד להטעין
ואם כבר אני עם בעיה שמגן מסך קיבל שבר קל לאורך המסך. יש מצב להחליף?

• הוסף לסימניות
וחוץ מזה הבעיה רק בתצוגה שלא מסונכרנת עם הטעינה.
ההמלצה של מוכרי הטלפונים - לא להציג אחוזי סוללה. כי זה לא משקף בכלל את הנתון האמיתי! ואז מטעינים ורואים כביכול שזה כבר על אחוזים גבוהים ופתאום אחרי דקת שיחה זה צונח. וכן להיפך.

• הוסף לסימניות
זה מאד מסובך להוציא כל הזמן את הבטריה לצורך הטענה
וחוץ מזה הבעיה רק בתצוגה שלא מסונכרנת עם הטעינה. כי האחוזים שם די קבועים. וזה מחשיד שאחרי רבע שעה הוא מלא.. לפעמים להדליק מחדש עוזר לו לאפס כמה הסוללה באמת. ועדיין אי אפשר לדעת.. פשוט לעקוב מבחינה הגיונית כמה דיברו וכמה ימים לא קיבל הטענה... ומידי פעם כשאין הרבה שיחות להקפיד להטעין
ואם כבר אני עם בעיה שמגן מסך קיבל שבר קל לאורך המסך. יש מצב להחליף?
א. הפתרון טוב לאלו שמכבים את הפלא' בלילה אז אפשר להוציא את הבטריה ולהחזיר בבוקר
ב. לפעמים הוא מפסיק להטעין כי התצוגה מראה סוללה מלאה למרות שזה לא נכון (ואין אפשרות להטעין יותר)
ג. לגבי מגן מסך - בכל חנות של אביזרי פלאפונים יש בשקלים בודדים

• הוסף לסימניות
ההמלצה של מוכרי הטלפונים - לא להציג אחוזי סוללה. כי זה לא משקף בכלל את הנתון האמיתי! ואז מטעינים ורואים כביכול שזה כבר על אחוזים גבוהים ופתאום אחרי דקת שיחה זה צונח. וכן להיפך.
גם אם לא מראה אחוזי סוללה הבעיה הנ"ל קיימת ראה אות ב קודם

• הוסף לסימניות
א. הפתרון טוב לאלו שמכבים את הפלא' בלילה אז אפשר להוציא את הבטריה ולהחזיר בבוקר
ב. לפעמים הוא מפסיק להטעין כי התצוגה מראה סוללה מלאה למרות שזה לא נכון (ואין אפשרות להטעין יותר)
ג. לגבי מגן מסך - בכל חנות של אביזרי פלאפונים יש בשקלים בודדים
א. הוצאת הבטריה משום מה די מסובכת. אולי משהו שניתן להתרגל בהמשך
ב. איך אפשר לדעת אם הוא מפסיק לטעון? אולי הוא ממשיך אפילו שהסוללה על 100?
ג. אני מדברת להוציא את המגן מסך מזכוכית ולשים מגן זכוכית חדש, זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
א. הוצאת הבטריה משום מה די מסובכת. אולי משהו שניתן להתרגל בהמשך
ב. איך אפשר לדעת אם הוא מפסיק לטעון? אולי הוא ממשיך אפילו שהסוללה על 100?
ג. אני מדברת להוציא את המגן מסך מזכוכית ולשים מגן זכוכית חדש, זה אפשרי?
א. נכון
ב.כשמוציאים אחרי שגומר לטעון ומכניסים למטען הנ"ל מראה בקושי 75% זה אומר שהפסיק לטעון.
ג.בוודאי!! תשאלו את אלו שכבר יש להם בועות;););)

• הוסף לסימניות
ב.כשמוציאים אחרי שגומר לטעון ומכניסים למטען הנ"ל מראה בקושי 75% זה אומר שהפסיק לטעון.
השאלה שלי אם תשאיר אותו מחובר לשקע עוד זמן הוא לא יגיע בסוף ל-100 אחוז בבדיקה בטעינה הנפרדת?
(יש לי מטען בטריה כזה בלי סימון כמה טעון רק נדלק אור שהטעינה מלאה)

• הוסף לסימניות
השאלה שלי אם תשאיר אותו מחובר לשקע עוד זמן הוא לא יגיע בסוף ל-100 אחוז בבדיקה בטעינה הנפרדת?
(יש לי מטען בטריה כזה בלי סימון כמה טעון רק נדלק אור שהטעינה מלאה
מבדיקה שלי זה מפסיק להטען כשמגיע ל100% (אפשר גם לראות שכשהוא טוען אז המקום של הסוללה מתמלא ומתרוקן לסירוגין וכשמלא הוא עומד)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר להדליק מחדש ואז לבדוק אם הוא עדיין על 100
נכון, אבל אחרי בדיקה שלי בד"כ גם אם כמה פעמים מוציאים ומחזירים ומראה ל100% אחרי זמן קצר יורד
ואם מכניסים למטען שבתמונה אז מראה 75% ואחרי שמגיע ל100% ומכניסים לפלא' אז לוקח הרבה יותר זמן עד שיורד באחוזים.

• הוסף לסימניות
חשבתי שרק המכשיר שלי מקולקל.
אצלי אם מכבים ומדליקים הוא מסתדר.

• הוסף לסימניות
אשמח לתגובות.
עצה של בעל החנות שם רכשתי את הטלפון - לעבור לבטריה גרמנית.
מתמלאת כהלכה ומחזיקה כשלושה ימים.
בדוק ומנוסה.

• הוסף לסימניות
עצה של בעל החנות שם רכשתי את הטלפון - לעבור לבטריה גרמנית.
מתמלאת כהלכה ומחזיקה כשלושה ימים.
בדוק ומנוסה.
מעצבן לקנות פלאפון חדש ואז להתחיל לקנות לו בטריה
במיוחד אחרי שהרבה ממליצים עליו
וגם אני חשבתי שזה בעיה רק אצלי... רואה שזה אצל הרבה...

• הוסף לסימניות
חשבתי שרק המכשיר שלי מקולקל.
אצלי אם מכבים ומדליקים הוא מסתדר.

מעצבן לקנות פלאפון חדש ואז להתחיל לקנות לו בטריה
במיוחד אחרי שהרבה ממליצים עליו
וגם אני חשבתי שזה בעיה רק אצלי... רואה שזה אצל הרבה...
הבעיה ידועה ומוכרת ולכך נפתח אשכול זה...

• הוסף לסימניות
לי ג"כ יש בטריה גרמנית ועדיין יש את הבעיה כי הבאג הוא במכשיר גם אם הבטריה טובה
מעניין אם זו בטריה גרמנית מקורית כי לי מאז שהחלפתי לא נפל אפילו פעם אחת ולפני כן זה היה גרוע ממש.
גם לבעלי יש בטריה גרמנית מקורית וזה עובד חלק חלק.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
אפיה קונים בירושלים בטריה גרמנית מקורית עבור פלאפון Q7?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה