דרוש מידע פתרון לרעש של גרירת רהיטים

• הוסף לסימניות
מאז ומעולם גרתי בבית קרקע פרטי ושום דבר לא הטריד אותי שקמתי מהכסא או הזזתי את המיטה כי האוזניות נפלו לי, ועכשיו, אחרי שבועיים בבניין מנסה לזוז בלי להרעיש כמו שמרעישים מעליי.. יש איזה כיסוי/ מדבקה לרגליים של רהיטים שמונעים את הרעש הזה בבית ומתחתיו?
אשמח להמלצות מנסיון. תודותיי :)

• הוסף לסימניות
אין פתרון אבל אפשר להקל
קונים באיקאה או בטמבור מדבקות מלבד עבה 5 שקל למארז באיקאה

אם לא תתרגלו להרים ותשארו עם גרירה זה לא עוזר הרבה ואת השכן מלמטה זה מעצבבבבן

• הוסף לסימניות
לא נגרור. בטח לא בכוונה. אבל זה קשה שצריך לנקות מתחת לדברים כבדים וכזה..

• הוסף לסימניות
V116518S.webp
V924171S.webp

• הוסף לסימניות
מי אמר שהשכן מלמטה גם כן היה גר בבית פרטי?
אפשר לשאול אותם...
יש הרבה סיכויים שהם רגילים לזה.
השאלה מה יש לכם להציע לשכנים מעליכם...

• הוסף לסימניות
לא ידוע.. אנחנו חדשים.
ואנחנו סבלנים ועדינים מכדי להעיר לשכנים למעלה

• הוסף לסימניות
בלת"ק
יש פקקים לתחתית הרהיטים שעשויים מסיליקון, שעושים את העבודה לא רע.

• הוסף לסימניות
זה מצוין, מחזיק שנים, וגם יותר נוח לקום מהכיסא, זה פשוט מחליק.
זה קיים גם עם בורג.
(נ.ב מעריכה את התחשבותך, אני מתחננת לשכנה שתשים משהו על הרהיטים (בעיקר כסאות), ללא מענה..)
1683844331003.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קניתי משהו מצוין
לא בדיוק כזה, דומה
בטמבור סנטר סוקולוב / אבן גבירול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
Screenshot_20230513-213132.jpg

קניתי בחנות
בדק בית בבית שמש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה