צאו אל הפריחה - פסח שמח :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1575987:
תודה לכולכם :)

שאלו אותי גם באישי אני כותבת פה למי שמעוניין...:
השדה פתוח בתקופה הזו עד שנגמרים הפרחים. זה קורה די מהר כי אנשים מגיעים כדי לקטוף...
זה נקרא קטיף נוריות מושב קדמה
ליד קרית מלאכי,יש שילוט...
למי שאין רכב אני לא יידעת איך מגיעים...

המקום מדהים ושווה, אני אישית חלמתי על ההגדלות האלה כבר הרבה זמן.......

פתוח עד 6 בערב
מומלץ להגיע כמה שיותר סמוך לשקיעה כי התאורה שם די קשה.. אני צילמתי בשעה קשה בגלל אילוצי זמן...

אני חושבת שעניתי על הכל.... :)

תודה על התשובה המדויקת, לא נראה לי שאצלי זה יקרה השנה, אבל אשמור לי לשנה הבאה בעז"ה.
אגב, אני כמה פעמים נכנסתי להביט שוב על הפלא הזה, וממש רציתי להקליק שוב, היה לי ממש קשה שכבר הקלקתי....

• הוסף לסימניות
רחלי זה מדהים
כשהפרחים יוצאים מהמצלמה שלך אפשר לגשת למסך לקטוף אותם

• הוסף לסימניות
תמונות אלופות ברמה שעוד אפפם לא היה פה.
אפילו שהרמה פה באמת גבוהה.
לייק ענק!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד !

רק את החתימה הייתי מוריד למטה לאחת הפינות
לטעמי מפריעה איפה ששמת אותה בכל התמונות
מוטי :)

• הוסף לסימניות
תודה :)
כייף לקבל כאלה תגובות.. :)

לגבי החתימה - תתרגלו בסוף...............

• הוסף לסימניות
אחחח מדהים!
המקום הזה! המזג הזה! הילדה הזו!
אולי זה גם הצילום ?!?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תשתית;1583405:
אחחח מדהים!
המקום הזה! המזג הזה! הילדה הזו!
אולי זה גם הצילום ?!?

חחחח טנקס שרון :) יש מצב שגם הצילום.. בקטנה .... ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה