דרוש מידע צאט GPT עובד לכם?

• הוסף לסימניות
אצלי עובד מעלה

• הוסף לסימניות
יש מישהי עם סינון לא של נטפרי שיכול להוריד לי עיצוב גרפיקה שהצאט עיצב לי

תודה מראש!
לשלוח למייל r0548571139.....

• הוסף לסימניות
נטפרי כתבו לי שהתקלה ידועה להם ושהנושא בבדיקה. אבל מוזר כי אתם אומרים שעובד לכם.

• הוסף לסימניות
מה באמת קורה עם GPT ???
הוא לא עובד לי פתאום בנטפרי, הם אמרו שסידרו את זה?
(בחלון אנונימי כן עובד לי, הזויים)

• הוסף לסימניות
מה באמת קורה עם GPT ???
גם לי עובד באנונימי. אבל אתה מצליח לשאול אותו דברים באנונימי? כי האתר אמנם לא חסום אבל הוא רוצה הרשמה כדי לשאול וברגע שנרשמים זה שוב נחסם ע"י רובוט אוטומטי.

• הוסף לסימניות
מה באמת קורה עם GPT ???
באנונימי הוא רושם לי כשאני מנסה לכתוב לו:
Unusual activity has been detected from your device. Try again later. (90d36eadc8b77da1-IAD)

• הוסף לסימניות
וואי אני בשוק.. עכשיו נכנסתי ואני רואה שחסום לי הgpt.. זה אמיתי??
מה קרה פתאום? אין סיכוי...
יש מישהו בנטפרי שזה כן עדין פתוח לו?
או מישהו שיודע אם זה סתם תקלה או מה..?

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים ממש קשה להיכנס אליו.
נסגר נפתח תקוע.
מישהו שם לב או יודע להסביר את זה?

• הוסף לסימניות
גם אצלי הוא עובד כרגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה