צביעה במים (וגם שמן) בדגיטל

• הוסף לסימניות
אני מחפשת סרטוני הדרכה לצביעה במים בדגיטל
חיפשתי כל מיני הדרכות, אבל הם הדרכות באיור ידני - הייתי רוצה לראות סרטוני הדרכה - מהתחלה ועד הסוף של צביעה במים, אלו מברשות משתמשים, מרקם, תהליך עבודה וכו' וכו'
יש כאלה דברים בדגיטל - אני מחפשת גם בצביעה של מים וגם של שמן
אודה למי שיש - ויוכל לעלות או לשלוח...

בקורס שאני לומדת - בעיקרון נגענו בזה, אבל זה בעיקרון - הייתי יותר רוצה לראות את זה במוחשי

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה?
כי אני חפשתי ולא מצאתי
אם יש למישהו אשמח מאוד מאוד!!!

• הוסף לסימניות
בארט רייג' אפשר להגיע לתוצאות טובות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת סרטוני הדרכה לצביעה במים בדגיטל
חיפשתי כל מיני הדרכות, אבל הם הדרכות באיור ידני - הייתי רוצה לראות סרטוני הדרכה - מהתחלה ועד הסוף של צביעה במים, אלו מברשות משתמשים, מרקם, תהליך עבודה וכו' וכו'
יש כאלה דברים בדגיטל - אני מחפשת גם בצביעה של מים וגם של שמן
אודה למי שיש - ויוכל לעלות או לשלוח...

בקורס שאני לומדת - בעיקרון נגענו בזה, אבל זה בעיקרון - הייתי יותר רוצה לראות את זה במוחשי
אין ביוטיוב?

• הוסף לסימניות
יש לי נטפרי - כך שהאתר יוטיוב לא פתוח, אלא רק סרטונים מתוך שם לפי מה שכבר נפתח
מה שאני חפשתי דרך גוגל שרשמתי צביעה במים בדגיטל - לא בדיוק מביא - כי מביא דברים של צביעה, דגיטל אבל לא דווקא צביעה במים בדגיטל, וגם זה צריך להיות פתוח כבר ע"י משהו, כי למשל ניסתי לפתוח מה שהיה נראה לי (בסוף זה לא היה זה) ויש בסה"כ 15 נקודות ואני צריכה לחשוב לפני שאני שולחת לבדוק סרטון להדרכה, כי לפעמים מה ששלחתי - לא לזה התכוונתי

• הוסף לסימניות
??? יש למישהו או שהוא יכול להוריד? לשלוח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה