צביעת מיטת תינוק

• הוסף לסימניות
יש לי מיטת תינוק של משכל בצבע לבן
אני רוצה לצבוע אותה בצבעי ירוק וורוד
איזה סוג צבע מיועד למטרה זו?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הפחיות של טמבור. לכי לחנות, ייעצו לך שם בדיוק, על בסיס מים, או שלא.

• הוסף לסימניות
אנחנו צבענו מיטת מעבר לילד בצבע אחיד- ורוד
והשתמשנו בצבע ספריי לעץ (עלה 10 ש"ח בשפע טוב, הספיקו לנו 2 יח')
אמנם קיבלנו הוראות לשייף את הלכה לפני הריסוס... אבל לא היה לנו כח, אז קיצרנו את התהליך.
ועדיין- יצא מדהים!!
וזול...

מומלץ!! (לצבע אחיד)
וכדאי לשייף לפני הריסוס. זה שומר יותר על הצבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1159009:
אנחנו צבענו מיטת מעבר לילד בצבע אחיד- ורוד
והשתמשנו בצבע ספריי לעץ (עלה 10 ש"ח בשפע טוב, הספיקו לנו 2 יח')
אמנם קיבלנו הוראות לשייף את הלכה לפני הריסוס... אבל לא היה לנו כח, אז קיצרנו את התהליך.
ועדיין- יצא מדהים!!
וזול...

מומלץ!! (לצבע אחיד)
וכדאי לשייף לפני הריסוס. זה שומר יותר על הצבע.

זה צבע רעיל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדרה;1158988:
יש לי מיטת תינוק של משכל בצבע לבן
אני רוצה לצבוע אותה בצבעי ירוק וורוד
איזה סוג צבע מיועד למטרה זו?
תודה רבה

את יכולה לפנות אלי באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה