כללי צביעת תמונת דמות

• הוסף לסימניות
מדהים במיוחד!!!

אם מחפשים בעיות... אז סימנתי 2 איזורים שהפריעו לי.

קבצים מצורפים

• 345.jpg
    KB 204 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
עבודה מדהימה. אפשר להראות לתלמידות בתור "לשאוף להיות גנרל"?

האם הבגד חייב להיות צהוב? אם כן, או שידוע לך שכך היה- לא אמרתי כלום.
אך אם זה נתון לשיקול דעתך אולי שהוא יהיה כהה. אולי כמו הכובע.

• הוסף לסימניות
העיניים ממש צהובות עכשיו, אבל יש שיפור בכללי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;474796:
עבודה מדהימה. אפשר להראות לתלמידות בתור "לשאוף להיות גנרל"?

האם הבגד חייב להיות צהוב? אם כן, או שידוע לך שכך היה- לא אמרתי כלום.
אך אם זה נתון לשיקול דעתך אולי שהוא יהיה כהה. אולי כמו הכובע.

זה עדיין לא מושלם, אבל את יכולה להראות.

הבגד צריך להיות צהוב, עדיין לא הראיתי ללקוח את הגוון, אבל זה במקור צהוב.

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה ומיוחדת!!
נראה לי שעדיין יש יותר מדי צבע סגלגל בשפתיים

• הוסף לסימניות
אני חושבת גם שהשפתיים עדיין סגולות מידי. זה הרבה יותר טוב מהקודם אבל עדיין לא מספיק.
הוסיפי אולי קצת גוון כתמתם. נראה לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה