צבעים עמידים בכביסה, יש?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לצייר על בד לבן של הסוכה (נכון, יש עוד הרבה זמן עד סוכות), וחשוב לי שהצבעים יהיו עמידים בכביסה, אבל גם מתאימים לצביעה של שטחים גדולים (אני לא אגמור עשרות שפופרות של צבעי שמן...)- מה מומלץ מבחינתכם?
וכן, לציור על קיר בחדר הילדים- מה כדאי לקנות?
תודה רבה לכל העונים!:)

• הוסף לסימניות
ציור על בד- גיסתי ציירה לי לתחפושת, היא ערבבה אקריליק עם דבק מיוחד לציור על בדים. התחפושת התכבסה כמה פעמים והצבע נשאר כמו חדש. אוכל לשאול אותה מה שם החומר, אם זה אקטואלי.

• הוסף לסימניות
כן, תודה.
ואשמח לשמוע על עוד אופציות (ממשתתפים אחרים בפורום), וכן על צבעים מומלצים לקיר.
תודה.

• הוסף לסימניות
גם ספרי עמיד מאוד מאוד בכביסה :)
אם את צריכה למלא משטחים גדולים אז זה גם מאוד זול ומאוד מהר... (אפשר ליצור שבלונות ממפל ולרסס בתוך)
ואני אשאל את גיסתי גם לגבי הדבק. לא שכחתי.

• הוסף לסימניות
copics - מרקרים מיוחדים שאפשר לקנות בeBAY שם שלוחים לארץ ויש לפעמים מחירים שווים.
למיטב זכרוני הם לא אמורים להימחק בכביסה. שווה לבדוק.

קבצים מצורפים

• Copic_logo.png
    KB 3 · צפיות: 12
  • copic_2_sides.jpg
    KB 18.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
שכחתי לציין שיש להם גם איירברש לשטחים גדולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה