צבעית לציורים וציורי קומיקס (פלאטינג)

• הוסף לסימניות
עבודות נוספות... :)

נועה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• 04.jpg
    1 MB · צפיות: 27
  • 06.jpg
    06.jpg
    KB 254.1 · צפיות: 24
  • 05.jpg
    05.jpg
    KB 261 · צפיות: 25
  • 03.jpg
    KB 855.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
בסוף זרקתי שם מלא צבע בקוביה האמצעית, הייתי חייבת משהו משוגע... :)
צירפתי

ממליצה בחום בחום בחום על נועה,
עבודה יסודית (בלי חורים לבנים מעצבנים!)
זריזה, זמינה, עם טעם טוב, ומחיר טוב :)
תודה!

• הוסף לסימניות
וזה העמוד השני שנועה העלתה
אין לכם מושג כמה זמן זה חוסך כשמישהו צובע את הצביעה הבסיסית שמתחת....

• הוסף לסימניות
מה פרוש צביעה בסיסית? כלומר בלי ההצללות ומשחקי תאורה וגוון?

• הוסף לסימניות
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ♥ברכי♥;2445755:
מה פרוש צביעה בסיסית? כלומר בלי ההצללות ומשחקי תאורה וגוון?

בדיוק
תסתכלי על מה שנועה העלתה למעלה ומה שאני העליתי,
זה אותו ציור - היא צבעה לי את הבסיס,
אני הארתי והצללתי וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה