דרוש מידע צבעי לצביעת דירה

• הוסף לסימניות
צריכה בבקשה המלצה לצבעי זול בירושלים לצביעה בסיסית של דירה בסיום חוזה שכירות.
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי מישהו שיקח לך 500 ש''ח ליום עבודה לא כולל צבע.
זה יעזור?

• הוסף לסימניות
מכירה צבעי מעולה
שעד עכשיו היה גר בי-ם ועבר לדרום
אבל הבנתי ממנו פעם שעבודות גדולות לוקח ונוסע למרכז
בין הזולים ועבודה מעולה
ציון
050-6937171
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שמחה
0548493757
עבודה טובה במחירים הגונים מאוד!

• הוסף לסימניות
@Yael147 אפשר בבקשה לקבל מספר טלפון של מי שלוקח 500 ש"ח ליום?

תודה

• הוסף לסימניות
אחמד- 052-8607595
הוא עובד עם הקבלן שקניתי ממנו את הדירה,
הוא צבע לי לפני חודש 5 חדרים עם הרבה סתימות חורים- 2500 ש"ח
עבודה טובה בסה"כ,
תנסו להתמקח על המחיר כמקובל...

• הוסף לסימניות
בערך ב500 לחדר(-+) יש לי זוג אברכים בני תורה ממש ויראי שמיים שממש מצווה לפרנסם (מחתנים ילדים כבר) צבעו אצלי ואצל הרבה ששלחתי אותם אליהם ומאד מרוצים.
אצלם המחיר כולל צבע משי יפה שהם מביאים איתם באיזור ה 500 לחדר רגיל.

משה 0583207074
ע"פ הלכה אם הפער לא גבוה מצווה ואולי אף חובה לפרנס יהודי. ובאחרונים כתוב גם מעלה לשומר תורה ומצוות וק"ו לבן תורה.

• הוסף לסימניות
ב500 לחדר יש לי זוג אברכים שממש מצווה לפרנסם צבעו אצלי ואצל הרבה ששלחתי אותם אליהם ומאד מרוצים.
אצלם המחיר כולל צבע משי יפה שהם מביאים איתם באיזור ה 500 לחדר רגיל
משה
אשמח למספר
אני צריכה לסייד סלון גדול להוריד טמבוטקס ולצבוע חלק

• הוסף לסימניות
אני צריך בדחיפות צבעי לצביעת דירה בבני ברק
בערך ב500 לחדר(-+) יש לי זוג אברכים בני תורה ממש ויראי שמיים שממש מצווה לפרנסם (מחתנים ילדים כבר) צבעו אצלי ואצל הרבה ששלחתי אותם אליהם ומאד מרוצים.
אצלם המחיר כולל צבע משי יפה שהם מביאים איתם באיזור ה 500 לחדר רגיל.

משה 0583207074
ע"פ הלכה אם הפער לא גבוה מצווה ואולי אף חובה לפרנס יהודי. ובאחרונים כתוב גם מעלה לשומר תורה ומצוות וק"ו לבן תורה.
באיזה איזור הוא עובד?
אחמד- 052-8607595
הוא עובד עם הקבלן שקניתי ממנו את הדירה,
הוא צבע לי לפני חודש 5 חדרים עם הרבה סתימות חורים- 2500 ש"ח
עבודה טובה בסה"כ,
תנסו להתמקח על המחיר כמקובל...
באיזה איזור הוא עובד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה