כללי צבעי מסך שהשתבשו...

• הוסף לסימניות
כנראה ע"י משחק של אחד הילדים בכפתורי המסך...

צירפתי תמונה (שימו לב לאייקונים של התוכנות, איזה זעזוע של צבעים :(:confused::(:confused:)

מדובר במסך דק AOC.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 968.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
את רואה גם את התמונה הזו בצבעים מעוותים, אבל שכחת שלא לכולם זה השתבש. זה נראה בסדר גמור...

• הוסף לסימניות
דווקא אצלי במחשב זה נראה מעולה...
הבעיה היא כנראה, בתצוגה שלך בלבד..

תנסי לאפס הגדרות תצוגה של המסך..

• הוסף לסימניות
כי הבעיה בתצוגה שלך בלבד, אבל הצבעים עצמם כנראה מוגדרים כרגיל. כל תמונה שתסתכלי עליה עכשיו תראה שונה, אבל התמונה עצמה לא משתנה.
לא ידוע לי איך מאפסים...

• הוסף לסימניות
בכל מסך אמורה להיות אפשרות
להגדיר אחוזי כחול, אדום וירוק,

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. מסתבר שזה שלא ראיתם את התמונה, זה מה שעזר לי... החוט היה רופף. :)

• הוסף לסימניות
זה משתנה בכל מסך,
כדאי לשחק קצת עם הגדרות הצבעים.

אח"כ להדפיס תמונה/מסמך צבעוני
ולהתאים את צבעי המסך לפי זה.
ולכוון הצבעים עד שהתוצאה על הצג
תהיה זהה לתמונה המודפסת

• הוסף לסימניות
אה, הישועה הגיעה
אז לא אמרתי כלום.

• הוסף לסימניות
כן, נס שהגיעה... כבר נהייתי פוזלת לגמרי.. :eek:

בעקרון למרות שזה מסך דק ותמיד אמרו שהצבעים במסך דק לא מדוייקים ובלה בלה בלה, אף פעם לא היו לי בעיות איתו והצבעים זהים להדפסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;433521:
כן, נס שהגיעה... כבר נהייתי פוזלת לגמרי.. :eek:

בעקרון למרות שזה מסך דק ותמיד אמרו שהצבעים במסך דק לא מדוייקים ובלה בלה בלה, אף פעם לא היו לי בעיות איתו והצבעים זהים להדפסה.

כנראה שיש בעיה בדפוס...

אוח אוח

:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה