כללי צבע גלובלי באילוסטראטור

• הוסף לסימניות
אני עובדת על עבודה בשני צבעים באילוס'. אני רוצה להחליף צבע פנטון אחד לצבע פנטון אחר. יש אפשרות קיצור להחליף את הכל בבת אחת ולא אובייקט אחר אובייקט (מעין סקריפט)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תלחצי עליו לחיצה כפולה ותבחרי פנטון אחר,
אם השתמשת בצבע גלובלי, הכל יתחלף בהתאמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;1238526:
תלחצי עליו לחיצה כפולה ותבחרי פנטון אחר,
אם השתמשת בצבע גלובלי, הכל יתחלף בהתאמה.

את האמת שבחרתי אותו צבע לכל האלמנטים אבל ידני.
איך הייתי אמורה לעשות את זה? ואיך אני עכשיו משנה?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה ידני?
מתוך חלון הcolor?
אם זה צבע זהה, יש אפשרות עם מטה הקסם לבחור לפי צבע ולשייך לצבע החדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;1238570:
מה הכוונה ידני?
מתוך חלון הcolor?
אם זה צבע זהה, יש אפשרות עם מטה הקסם לבחור לפי צבע ולשייך לצבע החדש.

תודה. לא יודעת למה לא חשבתי על הרעיון הפשוט הזה...

• הוסף לסימניות
גלגל ה- recolor artwork,
פתרון לכל בעיות החלפות הצבעים במסמך...

וכדאי להכיר אותו גם בלי קשר למתי שנתקעים,
זה איכות עבודה עם צבעים במסמך ברמה אחרת לגמרי...

אני נתקלת בהמון גרפיקאים שלא מכירים, ולא מצליחה להבין איך עובדים בלי זה?

ב-95% מהעבודות אני נעזרת בו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה