כללי צבע חמישי - פנטון

• הוסף לסימניות
ביקשנו מהדפוס הצעת מחיר לצבע חמישי - אנחנו רוצים לעשות בהדפסה לוגו ואולי עוד משו בזהב. למה הם קוראים לזה פנטון? זהב בהדפסה זה גוון אחד, לא?
בקיצור אתם מבינים שאין לי מושג איזה פנטון אני צריכה להביא להם
אני מניחה שמגישים את זה בקובץ נפרד, כן?

אשמח לקצת הסבר, שיטוט בפורום רק בלבל אותי עוד יותר...
המון תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;908865:
ביקשנו מהדפוס הצעת מחיר לצבע חמישי - אנחנו רוצים לעשות בהדפסה לוגו ואולי עוד משו בזהב. למה הם קוראים לזה פנטון? זהב בהדפסה זה גוון אחד, לא?
בקיצור אתם מבינים שאין לי מושג איזה פנטון אני צריכה להביא להם
אני מניחה שמגישים את זה בקובץ נפרד, כן?

אשמח לקצת הסבר, שיטוט בפורום רק בלבל אותי עוד יותר...
המון תודה!

גוון אחד שאינו מCMYK נבחר מספריית צבעי הפנטון,
ע"מ שתקבלי את הזהב שאותו את רוצה ולא איזה חלודה/ ברונזה/ וכו' את צריכה לבחור את מס' הצבע הרצוי ואותו תקבלי.
(יש ספרייה של מטאליים )

• הוסף לסימניות
תודה, ומגישים אותו כקובץ נפרד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;908874:
תודה, ומגישים אותו כקובץ נפרד?

יש שתי אפשרויות:
1. קובץ רגיל כאשר הצבע החמישי מוגדר כספוט.
2. שני קבצים אחד הדפסת הבסיס, והשני רק בשחור הצבע החמישי.

וכדאי לצרף קובץ הדמיה.

• הוסף לסימניות
הסבר קצר ולעניין!! תודה

• הוסף לסימניות
אגב, להקלת הסגירה לדפוס:
מאד מומלץ ליצור את האובייקטים שאת רוצה להדפיס בזהב, בשכבה נפרדת.
לפני הסגירה לדפוס את פשוט מדליקה/מכבה את השכבות המתאימות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה