צבע טנגניקה, מכירים?

• הוסף לסימניות
קיבלתי אפשרות לבחור צבע לדלתות פנים בדירתי החדשה, אחד הצבעים זה טנגניקה יש למישהו אולי תמונה של הצבע להעלות?
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
ממש לא ממליצה, קחי כל דבר אחר רק לא זה.
יש את זה לחברה שלי, אם את מדברת על פנדור, והיו לה כל מיני בעיות בדלתות -
וזה שבא לתקן מטעם החברה אמר לה שזה בעיות שיש ספציפית בדלתות עם הצבע הזה.
נשמע מוזר, אבל לא הייתי מנסה...

• הוסף לסימניות
ממש לא ממליצה, קחי כל דבר אחר רק לא זה.
יש את זה לחברה שלי, אם את מדברת על פנדור, והיו לה כל מיני בעיות בדלתות -
וזה שבא לתקן מטעם החברה אמר לה שזה בעיות שיש ספציפית בדלתות עם הצבע הזה.
הבעיה היא בצבע או בדלת הספציפית של פנדור? אנחנו לא קיבלנו פנדור כי הם פשטו את הרגל...

• הוסף לסימניות
מי פשט את הרגל? פנדור או הקבלן שלך?.. לא הבנתי :)
בכל אופן התכוונתי לצבע הדלת של פנדור, לא יודעת איך זה קשור אבל ככה ההוא אמר.
הצבע הוא צבע חום מג'ונג'ן כזה אם אפשר להגדיר את זה כך.

• הוסף לסימניות
שירי את רצינית?
יש לי את הצבע הזה ודלתות של פנדור, ועד עכשיו לא הבנתי למה אנשים מרוצים מפנדור :(
אם זה פגם דווקא בצבע הזה - יש לי מה לתבוע את החברה!

• הוסף לסימניות
תנסי... אולי תעשי שיתוף עם חברה שלי ותתבעו יחד, באמת מרגיז.
במיוחד שהם לא אמרו את זה בשלב הקניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1477888:
שירי את רצינית?
יש לי את הצבע הזה ודלתות של פנדור, ועד עכשיו לא הבנתי למה אנשים מרוצים מפנדור :(
אם זה פגם דווקא בצבע הזה - יש לי מה לתבוע את החברה!

גם הדלתות שלי לא משהו... :eek:
אבל התקינו אותם לפני שנכנסנו לדירה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה