עשית את השיש הזה? איך יצא? מרוצה? אפשר לדבר איתך?שלום רב,
אשמח להתייעץ לגבי צבע כיור בלאנקו לשיש קייסר 6131,
האם מתאים שמנת או לבן?
מצרפת תמונה עם צבע השמנת (הקוביה הקטנה).
תודה רבה!
שלום,עשית את השיש הזה? איך יצא? מרוצה? אפשר לדבר איתך?
את יכולה להתקשר אלי? 0527610094שלום,
עשיתי את השייש עם כיור לבן. מרוצה מאוד!
מצרפת לך תמונה- אפשרי לדבר...צפה בקובץ המצורף 2169755
צפה בקובץ המצורף 2169751
ראשית, תודה על המענה - זה מאוד עוזר!!ואני עשיתי את השיש הזה עם כיור אפור בהיר
התקנה שטוחה, ממש הצבע של השיש
מעלה תמונה
התאורה בתמונה לא משהו
ומה עשית בחיפוי?גם לי יש קיסר 6131
פרקטי מאוד!! לא רואים כתמים בכלל..
יש לנו כיורים לבנים..
עלינו עם השיש..ומה עשית בחיפוי?
אפשר תמונה פליז? או אם את גרה בבני ברק - אולי אפשר לראות?עלינו עם השיש..
יש לך הודעה פרטי?אפשר תמונה פליז? או אם את גרה בבני ברק - אולי אפשר לראות?
chayalevkoלא בבני ברק
יש לך הודעה פרטי?
מעדיפה לא להעלות פה
התמונה גרועהראשית, תודה על המענה - זה מאוד עוזר!!
עכשיו - את בטוחה שזה שיש קיסר 6131? הוא נראה ממש לבן!!
ומה עשית שם בחיפוי?
אני בני ברקית... אוכל לבוא לראות?התמונה גרועה
אם את בני ברקית מוזמנית לראות
חיפוי עשיתי חיפוי אקרילי
מחזיק מעמד מצויין ב"ה כבר שנתיים
הוא מוגדר כחיפוי חוץ
בחנות היא התחלחלה שבחרתי אותו ונסתה לכוון אותי למבריק דמוי שיש, אבל היה נראה בעיני פלסטיק ולא אהבתי
וב"ה שלא לקחתי דמוי שיש כי שמעתי שהוא מתקלף בפינת נט"י, אז במטבח בטח היה גרוע יותר
בשמחה,אני בני ברקית... אוכל לבוא לראות?
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים