דרוש מידע צבע כיור לשיש קיסר 6131

• הוסף לסימניות
שלום רב,
אשמח להתייעץ לגבי צבע כיור בלאנקו לשיש קייסר 6131,
האם מתאים שמנת או לבן?
מצרפת תמונה עם צבע השמנת (הקוביה הקטנה).
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• IMG_6698.JPG
    IMG_6698.JPG
    4.1 MB · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
ואני עשיתי את השיש הזה עם כיור אפור בהיר
התקנה שטוחה, ממש הצבע של השיש
מעלה תמונה
התאורה בתמונה לא משהו

קבצים מצורפים

• IMG_8521.jpg
    IMG_8521.jpg
    KB 65 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
ואני עשיתי את השיש הזה עם כיור אפור בהיר
התקנה שטוחה, ממש הצבע של השיש
מעלה תמונה
התאורה בתמונה לא משהו
ראשית, תודה על המענה - זה מאוד עוזר!!
עכשיו - את בטוחה שזה שיש קיסר 6131? הוא נראה ממש לבן!!
ומה עשית שם בחיפוי?

• הוסף לסימניות
גם לי יש קיסר 6131
פרקטי מאוד!! לא רואים כתמים בכלל..
יש לנו כיורים לבנים..

• הוסף לסימניות
ראשית, תודה על המענה - זה מאוד עוזר!!
עכשיו - את בטוחה שזה שיש קיסר 6131? הוא נראה ממש לבן!!
ומה עשית שם בחיפוי?
התמונה גרועה :)
אם את בני ברקית מוזמנית לראות
חיפוי עשיתי חיפוי אקרילי
מחזיק מעמד מצויין ב"ה כבר שנתיים
הוא מוגדר כחיפוי חוץ
בחנות היא התחלחלה שבחרתי אותו ונסתה לכוון אותי למבריק דמוי שיש, אבל היה נראה בעיני פלסטיק ולא אהבתי
וב"ה שלא לקחתי דמוי שיש כי שמעתי שהוא מתקלף בפינת נט"י, אז במטבח בטח היה גרוע יותר

• הוסף לסימניות
התמונה גרועה :)
אם את בני ברקית מוזמנית לראות
חיפוי עשיתי חיפוי אקרילי
מחזיק מעמד מצויין ב"ה כבר שנתיים
הוא מוגדר כחיפוי חוץ
בחנות היא התחלחלה שבחרתי אותו ונסתה לכוון אותי למבריק דמוי שיש, אבל היה נראה בעיני פלסטיק ולא אהבתי
וב"ה שלא לקחתי דמוי שיש כי שמעתי שהוא מתקלף בפינת נט"י, אז במטבח בטח היה גרוע יותר
אני בני ברקית... אוכל לבוא לראות?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה