טמבור ממליצים לצבוע 4 שכבות של מגנט. גם אחרי 4 שכבות זה חלש?עשיתי בחדר ילדים בשביל יצירות של הילדים ואני לא משתמשת בזה.
המגנט מאוד חלש. אם הדף הוא קצת יותר עבה - מאוד קשה להצמיד אותו.
מבחינתי, לא מומלץ.
כמה עולה??זה כל כך יקר...
התשובה לשתי השאלות - חיובית. עשיתי בדיוק לפי ההוראות ואכן צבעתי מעל.טמבור ממליצים לצבוע 4 שכבות של מגנט. גם אחרי 4 שכבות זה חלש?
חוץ מזה, הם אומרים שאפשר לצבוע מעל המגנט בצבע החדר (צבע המגנט שחור?) - צבעת על זה?
כמה עולה??
תודה רבה!התשובה לשתי השאלות - חיובית. עשיתי בדיוק לפי ההוראות ואכן צבעתי מעל.
גם אני התאכזבתי קשות.עשיתי בחדר ילדים בשביל יצירות של הילדים ואני לא משתמשת בזה.
המגנט מאוד חלש. אם הדף הוא קצת יותר עבה - מאוד קשה להצמיד אותו.
מבחינתי, לא מומלץ.
גם אני עשיתי כמה שכבות, ורק מגנט חזק מאד מאד מחזיק, ממש ממש מאכזב ולא מומלץ.התשובה לשתי השאלות - חיובית. עשיתי בדיוק לפי ההוראות ואכן צבעתי מעל.
אפשר לצבוע על המגנט ע"מ שיראה כחלק מהקיר?אני יודעת שמוכרים מדבקות קיר שהם מגנט
אותו רעיון של צביעה רק בלי הלכלוך
זה בא בכמה גדלים
מנסיון?וזה תופס מגנטים מעולה !!!
השאלה אם זה לא יחליש את המגנטיות?אפשר לצבוע על המגנט ע"מ שיראה כחלק מהקיר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים