דרוש מידע צבע

• הוסף לסימניות
שלום שמעתי בתוכנית של טוקר ברדיו שאפשר לצבוע בית עם ספריי אשמח מאוד למי שעשה זאת שיתאר האם זה יוצא יפה ויפרט אפה ואזה חומר ספריי צריך בשביל זה תודה רבה לכם

• הוסף לסימניות
אני מתעסק בצבע .אני לא יודע מה טוקר אמר ,אני לא ממליץ לצבע בית עם ספריי [יש מחובת לחץ ששמים בתוכה צבע וזה משפריץ [הפשוט עולה 450 וזה לא אחיד והיקר 4,000]

• הוסף לסימניות
אני מתעסק בצבע .אני לא יודע מה טוקר אמר ,אני לא ממליץ לצבע בית עם ספריי [יש מחובת לחץ ששמים בתוכה צבע וזה משפריץ [הפשוט עולה 450 וזה לא אחיד והיקר 4,000]
אני בקטע לחסוך שההוצאה תצא כמו שקונים צבע בחנות כפשוטו ספריי כמו שיש בטמבור אולי סוג מסויים לא יתן את העבודה

• הוסף לסימניות
ספרי צבע הרגיל ,לא [זה צבע שמן וזה לא אחיד,ויש סוג שעולה 80 וזה אחיד וזה מספיק לקטע קטן
אם אתה רוצה לחסוך תצבע לבד -רגיל אם גלגלת בקיר ומברשת בפינות

• הוסף לסימניות
ספרי צבע הרגיל ,לא [זה צבע שמן וזה לא אחיד,ויש סוג שעולה 80 וזה אחיד וזה מספיק לקטע קטן
אם אתה רוצה לחסוך תצבע לבד -רגיל אם גלגלת בקיר ומברשת בפינות
מה לחפש בספריי איך אני מזהה אותו בטמבוריה

• הוסף לסימניות
תשאל תטמבור אם המורים לדעת
בגדול זה שיטת פיזור של הספריי

• הוסף לסימניות
לא מאמינה שהכוונ לספריי צבע כמו בגרפיטי אלא למכונה שמתיזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני רוצה לצבוע קיר דומיננטי בחדר שינה
וראיתי באתר של טמבור צבע שנקרא 'משי פראי'
זהו צבע היוצר מרקם המדמה בד משי פראי.
אשמח לדעת, האם יש מישהו שראה את הצבע על קיר?
האם זה טרנדי? או מיושן?
מה הסגנון שמתקבל? מלכותי? מודרני?
אני רוצה גוון נוטה לורוד, איזה סוג ורוד מתקבל? ורוד עתיק? פנינה? אפרורי?
אשמח לכל מידע!
תודה רבה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה