עזרה צדיקים, תוכניות לקעמפים חסידיים יש?

• הוסף לסימניות
הבו הבו רעיונות! הבו הבו פתרונות מתאימים ומקסימים להרצאות / תוכניות / מצגות / פעילויות / או כל דבר טוב המתאים ל:
70 בחורים חסידיים ויראי שמים!
ושכרכם מרובה משמים!
כל תגובה באשכול זה מוסיפה אבן לבית המקדש!!!

• הוסף לסימניות
הרבה מזמינים את העורך של "פטנט רשום" מהמודיע. יש לו תוכנית יפה מתאימה לבחורים.

• הוסף לסימניות
ווטר טאג - 0795800436

מירוץ חושים - 0795800448

ניתוח שקוף - 0795800390

אתהלך - 0795800488

מאחורי הקווים - 0795800247

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שמעתי שהרבה מזמינים את פנחס ביכלר, מנצח מקהלת מלכות.
הוא מדבר על הלחנת שירים, יכול להיות שהוא מדבר גם על עוד נושאים שקשורים למוזיקה.
הבחורים ממש נהנים..

• הוסף לסימניות
הבחורים ממש נהנים..
אם כבר דודי קאליש המלחין האגדי

• הוסף לסימניות
תביאו את מלחמת מוחות.
אני שומעת על מלא ישיבות שלוקחים אותם
הקדמתם אותי

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
הבחורים ממש נהנים..
אם כבר דודי קאליש המלחין האגדי
יש הבדל גדול בין דודי קאליש שזה יותר קומזיץ ושירה, לעומת פנחס ביכלר שזה הרצאה נטו על נגינה (אגב, מאוד מרתקת וסוחף את כל הבחורים, ובין השיטין הוא דוחף גם דברי מוסר על המוזיקה בת ימינו...).
שמעתי גם שהוא עשה קולולום במספר ישיבות, אבל ההופעות העיקריות שלו בקעמפים זה נטו הרצאות.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
הרצאה עם מצגת במגוון נושאים
פרטים בקובץ המצורף

קבצים מצורפים

• לחוות את העבר להדפסה A4.pdf
    1.8 MB · צפיות: 72
  • הוסף לסימניות
אם מתאים לכם הרצאה תורנית
הבו הבו רעיונות! הבו הבו פתרונות מתאימים ומקסימים להרצאות / תוכניות / מצגות / פעילויות / או כל דבר טוב המתאים ל:
70 בחורים חסידיים ויראי שמים!
ושכרכם מרובה משמים!
כל תגובה באשכול זה מוסיפה אבן לבית המקדש!!!
אם מתאימה לכם הרצאה תורנית יפה ומרתקת
אשמח אם תהיו בקשר rhoff60 גימייל קום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה