כללי צורות ווקטוריות בפריהנד

• הוסף לסימניות
:eek:איך ממירים צבעים של צורות וקטוריות בפריהנד לצבעי CMYK?
כרגע, יש לי ויז'ואל צורני בפריהנד שנוצר מכלי ה- TRACE עפ"י תמונה, והצבעים לא מופיעים ב SWATCHES .
(אני צריכה ל"סגור" את המסמך ל-PDF למדבקה בגובה 2.2 מטר)

• הוסף לסימניות
היי תבדקי אצל המדפיס אם הם לא רוצים RGB כדי שלא תעבדי כפול.
וברור שהם לא יופיעו לך בswatches כי כנראה צבעת את זה לפי הצבעים למעלה.
מה שאני מציעה זה לקחת מצבעי הפאנטון coated ואז לצבוע.

• הוסף לסימניות
2 דרכים, לא יודעת מה פחות גרועה - - -

1. להדפיס ושם להמיר את כל הrgb ל cmyk
2. לבחור באופציה: name all colors שבתפריט extra<colors
ואז הוא מכניס את כל הצבעים במסמך לתיבת הסווטשס, ושם תהפכי לcmyk

• הוסף לסימניות
תודה, אבל..
1. אני צריכה לשלוח מסמך בצבעי CMYK
2. לא צבעתי את הויז'אל, יצרתי אותו בעזרת כלי ה- TRACE , מה שאומר ש"אין" כביכול רשימת צבעים של הויז'ואל בשום מקום.

• הוסף לסימניות
תודה על טיפ מס' 2.
עזרת לי מאוד!!

• הוסף לסימניות
יש פקודה בסווטשס שדוגמת את הגוונים מכל הקובץ ומכניסה אותם למחסנית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה