מידע שימושי ציוד לתחפושת מדען צעיר

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג בבני ברק מבחנות, מיקרוסקופ וכדו בשביל הבן שלי שמתחפש למדען צעיר?

• הוסף לסימניות
בדיוק חשבתי על תחפושת בכיוון הזה - איזה תלבושת שמים לילד כדי שיראה מדען צעיר?
חוץ מהאביזרים.

• הוסף לסימניות
בדיוק חשבתי על תחפושת בכיוון הזה - איזה תלבושת שמים לילד כדי שיראה מדען צעיר?
חוץ מהאביזרים.
חלוק לבן.
משקפיים
כובע עם פנס.
אם אני לא אמצא לקנות אני מתכוונת להכין לו מיקרוסקופ מגלילי נייר טואלט וקופסאות קרטון ולצבוע עם ספריי שחור

• הוסף לסימניות
מנסיון שנה שעברה - היה קשה למצוא. כל החנויות של ציוד מעבדה מוכרות רק בסיטונאות, ואין מה לעשות עם 100 כפפות כחולות, או חבילה של 20 חלוקים.

בסוף הסתדרנו כך:
1. מצאנו פלוני שעובד ככימאי ב'טבע', והוא הביא לנו כמה פריטים מהמעבדה שלו.
2. חפרנו לאחראית מעבדה בבית ספר, שתשאיל מה שהיא יכולה (המנהלת הרשתה)
3. הלכנו למחסן של חברה שמשווקת ציוד סיטונאי והם הסכימו לתת לנו כמה דברים, בתנאי שלא נגלה לאף אחד שהם נתנו לנו (כי אין להם כוח שיבואו אליהם עוד...)
4. בחשנו במבחנות מגוון חומרים: שמן רגיל, שמן פרפין כחול, מים, תמצית וניל.
5. הדבקנו את כל הכבודה על מגש פלסטיק שקוף.
6. הדפסנו תג של ד"ר בטכניון
7. התחפושת מוכנה

מדענית.jpg

• הוסף לסימניות
ואת משלוח המנות אפשר למלא במבחנות פלסטיק, כאלו שקונים בחד פעמי. יוצא ממש חמוד.

• הוסף לסימניות
מנסיון שנה שעברה - היה קשה למצוא. כל החנויות של ציוד מעבדה מוכרות רק בסיטונאות, ואין מה לעשות עם 100 כפפות כחולות, או חבילה של 20 חלוקים.

בסוף הסתדרנו כך:
1. מצאנו פלוני שעובד ככימאי ב'טבע', והוא הביא לנו כמה פריטים מהמעבדה שלו.
2. חפרנו לאחראית מעבדה בבית ספר, שתשאיל מה שהיא יכולה (המנהלת הרשתה)
3. הלכנו למחסן של חברה שמשווקת ציוד סיטונאי והם הסכימו לתת לנו כמה דברים, בתנאי שלא נגלה לאף אחד שהם נתנו לנו (כי אין להם כוח שיבואו אליהם עוד...)
4. בחשנו במבחנות מגוון חומרים: שמן רגיל, שמן פרפין כחול, מים, תמצית וניל.
5. הדבקנו את כל הכבודה על מגש פלסטיק שקוף.
6. הדפסנו תג של ד"ר בטכניון
7. התחפושת מוכנה

צפה בקובץ המצורף 328723

או לחילופין - מוצאים איזה רופא חבר שמביא את כל הציוד מבית החולים...
עד היום יש לנו את האביזרים, ובכל פעם שאני פותחת את השקית -
עולה ממנה ריח של בית חולים........:confused::confused::confused:

ורותי - התחפושת מקסימה
וכל שמשקיעים בה יותר - כך היא מתייקרת ונאהבת ע"י האמא והילד
מאת: אמא שלא מאד משקיעה בתחפושות, ולכן מצדיעה לכל אחת שכן.

• הוסף לסימניות
@Ruty Kepler
סליחה על ההקפצה, אין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית.
האם התחפושת עדין קיימת? האם את יכולה לעלות שוב את התמונה ב-PDF?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
@Ruty Kepler
תוכלי לשלוח לי את התמונה למייל? (n77909) היא חסומה אצלי..
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה