ציוד לתכשיטנות

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות ציוד לתכשיטנות חובבנית באתר אלי אקספרס.
והיות שאיני תכשיטנית דגולה, בקושי חובבת, די איבדתי ידיים ורגליים כשכתבתי בחלונית החיפוש 'ציוד לתכשיטנות'.

כל הסיפור החל בעובדה המצערת שלפני פחות מחודש רכשתי לבתי עגילים מתוקות וזעירות שלהן תליון חמוד מיניאטורי. הן לא עלו זול - 79 שקלים.
לאחר יומיים התליון נפל. בנס מצאתי אותו בבית והידקתי אותו בעצמי, ואז ראיתי שהחוליה שלו הותקנה באופן רופף.
כעת התליון שוב נפל אך איננו מוצאים אותו. ניגשתי לחנות- חנות המפורסמת במחירי התיווך הגבוהים שהיא לוקחת על סחורה שקונה בעלי בבא - ושם הואילו בטובם למכור לי תליון במחיר של עגיל בודד. אמרתי למוכרת שראיתי את התליונים האלו בעלי, ומאה יחידות כאלו עולות פחות ממה ששילמתי להם על זוג העגילים.

עכשיו אני מחפשת באלי חלף זהה לתליונים שברשותינו, ואגב חיפוש רואה עוד כל מיני תליונים מתוקים, וחושבת לעצמי למה לא להכין לבנות שלי עגילים הום מייד, במקום לשלם על זוג קרוב למאה שקל? גם צמיד אפשר להכין באותה טכניקה.

השאלה אלו כלים אני צריכה? התחלתי לחפש קאטר ויש כל מיני סוגים, איפה מוצאים עגילים מתאימות לתליה, חוליות מקשרות בין העגיל או הצמיד לתליון (טבעות קטנות), צמידים וסוגרים וכו'.

אם יש מישהי שמתמצאת בתחום ותוכל להדריכני, אודה לה מאד מאד

• הוסף לסימניות
אני בעבר עבדתי עם ציוד של תכשיטנות יש לי למכור לך אם תרצי

• הוסף לסימניות
יש במקס סטוק לפעמים ערכה של שלושת סוגי הפליירים ב15 ש"ח שאיתם עובדים בתכשיטנות.

ויש בחנויות "הובי" - יש להם המון סניפים - דברים מקסימים, ויש סניפים שהמוכרות גם עוזרות ומסבירות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בפלייר בסיסי כבר שנים.
שימי לב, התליונים המידי זולים באליאקספרס יורד להם הצבע

• הוסף לסימניות
אני חושבת שההגדרה 'ציוד לתכשיטנות' היא הגדרה מדי גדולה.
גם אני לא תכשיטנית גדולה כלל, אבל עשיתי כל מיני תכשיטים נחמדים....
ולמה שהגדרת שאת רוצה לעשות - את צריכה פלייר מעגל. קאטר, ואולי גם פלייר לחיצה.
טבעות להשחלה של התליון על העגיל (או פסי מתכת כאלה שניתן להכניס ולעצב לבד)
ואת התליון והעגיל עצמו כמובן.
וזהו.
אני קניתי את הפליירים בזול בחנות כלי עבודה.
ותליונים -אפשר להשיג בזול גם בארץ. ברגע שאת מחפשת אותם במחלקת חרוזים ולא במחלקת תליונים.... ואז לא תצטרכי להתאמן בדחיית סיפוקים :)

• הוסף לסימניות
יש פה מישהי שהזמינה את הקפיץ של הפנינים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה