ציורים ושאלה...

• הוסף לסימניות
היי :),
הנה כמה ציורים ידניים שלי מהזמן האחרון,
בקשר לזה רציתי לשאול:

בעקבות האשכול האחרון על ה"מתחרה" של הסינטיק, חשבתי באמת לנסות ולקנות אותו, בעיקר מהסיבה שלמרות שאני הרבה שנים עובד עם לוח גרפי, עדיין לא הצלחתי להגיע לרמה ולזרימה של הציור הידני, והרבה פעמים אני משתמש בו רק לצביעה. אחרי שניסיתי אותו אצל יעל, קצת נרתעתי, לא הרגיש לי דומה לשום דבר שאני מכיר- לא ידני ולא ממוחשב, כאילו אני מצייר על טלוויזיה:D...

רציתי לדעת מה דעתם של בעלי הסינטיק פה, אתם יכולים לשבת שעות ולצייר עליו? האם רמת הזרימה על לוח כזה מצליחה להשתוות לציור על נייר פשוט, או שאין לו תחליף?

קבצים מצורפים

• 1599.jpg
    1599.jpg
    KB 87.6 · צפיות: 29
  • 15999.jpg
    15999.jpg
    KB 61.1 · צפיות: 26
  • 159.jpg
    159.jpg
    KB 69.5 · צפיות: 43
  • 1599999.jpg
    1599999.jpg
    KB 44.5 · צפיות: 25
  • 159999.png
    159999.png
    KB 117.8 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
כן ,אין מה לעשות העולם מתפתח.

• הוסף לסימניות
הציורים מהממים אחד אחד!
מלאים יופי והשראה

וגם אני מצטרפת לשאלה ואודה לכל מי שיענה מנסיונו האישי

• הוסף לסימניות
ציורים נהדרים, זורמים, מלאי אווירה, הבעה ותנועה.
פשוט מעולה!
תענוג לעיניים, יישר כוח!

• הוסף לסימניות
ציורים מקסימים!

• הוסף לסימניות
אני מצייר על סינטיק
אחרי שמתרגלים זה זורם
ובתוכנת ארטריג' או מנגה במיוחד
לא להירתע פשוט לנסות עוד פעם ועוד פעם .........:)

• הוסף לסימניות
אתה מצייר מגניב באופן מוחלט.

זה בעיה.
אני סינטיקי כבר חמש שנים, ועדיין הציורים הידניים שלי לא רואים את הסינטיק במטר.
מצד שני.
ביד, בשביל להגיע לתפיסת צבעים והתפתחות טכנית, צריך להשתלם שנים, וללמוד ביוקר במקומות טובים.
בסינטיק, יש לך נגישות רבה לכל טוב סלה.
הייתי כן ממליץ, כי זה עושה שינוי בחיים, וזה טוב.
מה שכן, אסור להיבהל מתחושת "ציור על טלוויזיה" שתיארת. זה טבעי, בחיים המח שלך לא עבד ככה.
אפשר לשפוט רק על פי חודשיים של עבודה לכל הפחות.
זכור לי לילות של תסכול משוגע מול הסינטיק היקר להחריד, תוך שאני ממלמל במבט משונה ושיער פרוע: מה עשיתי מהעשיתימהעשיתי מה .
אבל דברים השתפרו. אני חושב...
בקיצור, מומלץ, ולהכנס לזה ברצינות ולא להתייאש.
בהצלחות נשמה.

• הוסף לסימניות
צריך לדעת לציר בשביל ללמוד ציור ממוחשב

• הוסף לסימניות
ממליץ בחום על המכשיר שאני עובד בו 'גלקסי נוט 10.1' . הוא לא גדול מידי, הוא אינטואיטיבי מאוד, בעל עט רגיש וממש כיפי וקל להתרגל אליו. אם אתה לא צריך ציורים ברזולוציות גבוהות למדי אלא פשוט רוצה לצייר בכיף, זו אופציה שמאוד כדאי לשקול!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה