ציורים חדשים

• הוסף לסימניות
הדיון די מוצה, ובכל זאת אני חשה צורך לחלוק על דבריך -
תוספת טקסט לקריקטורה, אמורה לבוא, רק כאשר המלל בה הוא דבר שלא ניתן לאיור ויבוא הכי טוב בתור משפט. הפיכת איור לקומיקס בכדי להוסיף הסבר, מראה שאולי משהו חסר בקריקטורה.
תוספת טקסט פעמים רבות שהיא מוסיפה ומחדדת את המסר, משעשעת את האווירה ומתקבלת ע"י הקהל באהדה, שהרי הם ציפו לה.הקומיקאים הגדולים ביותר נוטים להוסיף בועיות דיבור כחלק מהצלחת הקריקטורה, ולא משום שחסר בה משהו.

• הוסף לסימניות
קריקטוריסט "על"!!!

• הוסף לסימניות
אכן ציורים יפים, אך לדעתי עם כל זה שזה קריקטורה הם צריכים להיות קצת יותר מסודרים.
יש משהו מבלבל מאד את העין ברובם.
אם ניקח לדוגמא את הראשונה. ברור שהרעיון חמוד ויפה, וגם הביצוע, אבל העננים ועשן שתופסים מקום נכבד מאד תופסים יותר מדי את העין ואין צורך בכל כך הרבה ""קשקושים"".
אותו דבר עם אסד ו'לי זה לא יקרה'. יש כאן יותר מדי קוים שבאים לבטא תנועתיות וכדו', אבל זה יותר מדי לדעתי.
בסך הכל, אין עליך. -- אבל רצית ביקורת.....
פול הצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;774432:
ראיתי את הקריקטורה עם הזיקית . ואכן אם לא היה כתוב בכותרת המייל שהולך לי "מופז זיקית" לא הייתי עולה על זה

רק מזה שכתוב פוליטיקאי שזיקית לוחשת לו באוזן הבנתי שהכוונה למופז, ולא ראיתי את הקריקטורה, אבל אני צוחק רק מלחשוב עליה.
ולמוטי, אהבתי את הקריקטורות, אין עליך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;775913:
הדיון די מוצה, ובכל זאת אני חשה צורך לחלוק על דבריך -
תוספת טקסט לקריקטורה, אמורה לבוא, רק כאשר המלל בה הוא דבר שלא ניתן לאיור ויבוא הכי טוב בתור משפט. הפיכת איור לקומיקס בכדי להוסיף הסבר, מראה שאולי משהו חסר בקריקטורה.
תוספת טקסט פעמים רבות שהיא מוסיפה ומחדדת את המסר, משעשעת את האווירה ומתקבלת ע"י הקהל באהדה, שהרי הם ציפו לה.הקומיקאים הגדולים ביותר נוטים להוסיף בועיות דיבור כחלק מהצלחת הקריקטורה, ולא משום שחסר בה משהו.

השבת מיניה וביה. הקומיקאים נוהגים להוסיף בלוני קומיקס כחלק מהצלחת הקריקטורה, למה? בדיוק כמו שציטטת אותי, שזה במקרה שהדבר יבוא הכי טוב בתור משפט. אני כותב את זה אחרי מעקב רחב מאוד על קריקטורות בינלאומיות.

ברור שיש מקרים שלכתחילה הולכים על דו שיח או קומיקס. אבל כאשר הדיבור בא לשפץ קריקטורה מטושטשת, זה מציק.

על כל פנים, הדיון הובן ומוצה כדבעי. רק נעניתי לבקשתו של ר' מוטי לקבל ביקורת. מדרך העולם שיש כמה דעות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יועץ_סתרים;776098:
אני כותב את זה אחרי מעקב רחב מאוד על קריקטורות בינלאומיות.

רק נעניתי לבקשתו של ר' מוטי לקבל ביקורת. מדרך העולם שיש כמה דעות.

ר' מוטי???

• הוסף לסימניות
תרדו מזה. זה נעשה לפני חודשים.

• הוסף לסימניות
אני עוקבת אחר האיורים שלך בעיתונים, ותמיד מופתעת ומשועשעת! מקסים.
נראה לי שאתה עובד עם עט אלקטרוני. זה נכון? הקווים מלאים חיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה