• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;2258553:
ציורים מרגשים ברמה גבוהה מאוד@!

חייבת להמשיך עם זה ולפתוח גלריה!

בהצלחה, רחלי:)

תודה!
בעז"ה אולי...........:confused:

• הוסף לסימניות
הי לאה, זאת רותי.
נחמד להפגש כאן.... בזכותך אני מציצה פה אחרי שנים שלא עשיתי זאת.
נראה לי קיבלת את הכי הרבה תגובות שהיו פה אי פעם... ובצדק!

• הוסף לסימניות
מקצועי ויפיפה ברמות שלא ניתנות לתיאור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה 22;2244445:
היי ,כולכם
עושה חשק להצטרף לקהילה שלכם...:p
תודה על התגובות החמות
אולי זה יגרום לי להמשיך לצייר...
אגב,המורה לא רק ששיתפה פעולה היא גם זכתה בציור דיוקן שלה עצמה וגם של ביתה ...:eek:
אני לא רוצה להעלות אותו כי אני מזהה שיש פה כמה בנות שלמדו שם ומכירות אותה...
אה כן ואני זוכרת הכל.......:D:D:D
חבל שאני לא מורה שלך...:):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rutistrul;2299002:
הי לאה, זאת רותי.
נחמד להפגש כאן.... בזכותך אני מציצה פה אחרי שנים שלא עשיתי זאת.
נראה לי קיבלת את הכי הרבה תגובות שהיו פה אי פעם... ובצדק!

תודה רותי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;2299010:
מקצועי ויפיפה ברמות שלא ניתנות לתיאור.

פשששששששששששששששש
רמות שלא נתנות לתאור
אהבתי את ההגדרה...
תודה:eek:

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה