ציורי קיר

• הוסף לסימניות
ציורי קיר לבתי ספר שונים.
חלק מסדרה. המשך יבוא בע"ה.
מצורף גם צילום מהציור המודפס והתלוי.

קבצים מצורפים

• ינשוף לשיתוף ומייל.jpg
    KB 761.7 · צפיות: 10
  • IMG-20151105-WA0006.jpg
    KB 382.1 · צפיות: 9
  • גמור קיר בנים בקטן for share.jpg
    KB 358.8 · צפיות: 8
  • IMG-20151115-WA0001.jpg
    KB 196.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה!:)

הציור השני מיוחד!!!

• הוסף לסימניות
השני מוכר לי...;););):):):)
שניהם יפים ומיוחדים!!!!

• הוסף לסימניות
מטורף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יסמין שטרן;1862994:
השני מאוד יפה...
נראה קצת מוכר :)
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=198275

הציור שלך יפה מאוד. לא ראיתי אותו לפני כן.
הציור שלי הוא לפי מה שהמזמין רצה. יש לו סגנון שמרני סטנדרטי. ולכן יש בערך אלפי ציורים כאלו....

תודה לכל המגיבים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;1863045:
הציור שלך יפה מאוד. לא ראיתי אותו לפני כן.
הציור שלי הוא לפי מה שהמזמין רצה. יש לו סגנון שמרני סטנדרטי. ולכן יש בערך אלפי ציורים כאלו....

תודה לכל המגיבים!

לא התכוונתי... זה היה עם חיוך.
רק הזכיר לי את העץ וחלק מהקומפוזיציה.
לא חשבתי שלקחת מזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה