ציורי שמן

• הוסף לסימניות
לפני שהתחלתי ללמוד איור ממוחשב הייתי מציירת בשמן, עפרונות, אקריליק, פסטלים, ורישום ברפידוגרף.
אעלה בע"ה 3 ציורי שמן
הראשון גן החיות התנכ"י בירושלים
השני יפו - מבט מגן צ'רלס קלור
השלישי נחלאות -
כולם על פי צילומים שעשיתי במקומות הללו

• הוסף לסימניות
WOW

בדיוק בשבוע שעבר הייתי בגן החיות התנכי
פשוט להשתגע

• הוסף לסימניות
ד"א מענין לענין (שלא)באותו ענין

כתבתי שבקרתי בגן החיות התנכי,
היה לי יום חופש בשבוע שעבר בעבודה,
יצאתי עם אשתי ליום טיול בגן החיות התנכי,
מעולם לא הייתי סתם באמצע השנה,
מי שרוצה להנות מומלץ מאוד, רגוע מאוד, אפשר להנות מכל דקה

• הוסף לסימניות
כמה הערות:
דבר ראשון סגנון הציור מאוד מוצא חן בעיני
בציור הראשון אהבתי את הטכניקה - את הקומפוזיציה הרבה פחות.
אני חושב שגם אם מציירים מתוך תצלום, אפשר להזיז דברים בתוך המסגרת של התצלום, למשל, להוריד את הברבורים לחלק התחתון של המים, דבר שהיה מקפיץ את הציור בכמה רמות.
בציור השני - הוא מדהים
העברת את התאורה באופן מושלם, והצביעה האימפרסיוניסטית מתאימה כאן בול.
קו האופק עקום, ואני אישית לא רואה סיבה מיוחדת להטות אותו בזווית כזאת, שהיא לא פה ולא שם.
הציור השלישי יפה
הטכניקה פחות מקורית
ויש מה לשפר בפרספקטיבה, בעיקר בקשתות

הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות.
כשציירתי את הציורים עדין לא למדתי בשום מסגרת.
הייתי מציירת מה שאני רואה.
עכשיו הייתי מקפידה יותר על פרספקטיבה וקומפוזיציה יותר.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
התמונה הראשונה-מדהימה לחלוטין! אם לא היית מציינת שזה גן החיות-לא הייתי חושבת..
השלישית-אני מחוברת אליה לחלוטין, צילמתי את הרחוב הזה ישר והפוך, זה כמובן רח' הגלבוע- והחלונות תכלת-הגלבוע 11... (מתוך תמונה מצולמת כמובן)

• הוסף לסימניות
ציורים יפהפיים.
עיצה ממני אם תרצי: אל תהססי לפרוץ את הקוים, הצבעים והגבולות בציורייך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה