כללי ציור אומנותי מיוחד במינו!

• הוסף לסימניות
ציור אומנותי שהזמין לקוח, וב"ה התקבל בהתלהבות רבה!

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 502 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אואוווו

• הוסף לסימניות
מעלף

• הוסף לסימניות
מדהים ביופיו!!!!

מה גודל האיור?
וכמה עולה לחבר פרוג?

• הוסף לסימניות
מדהים ביותר!! כשרון מיוחד...

מעניין אותי האם את מצליחה לגבות את התשלום המתאים לכזו יצירת פאר?

• הוסף לסימניות
מיוחד ביותר
קצת יש בעיה של פרספקטיבה בקצה השולחן..
מה שהכי תפס אותי זה משטחי הדשא המוריקים שאני לא יודעת לאן הם שיכים קודם לביהמ"ד או לבית הרבי:D

• הוסף לסימניות
אין דברים כאלה
מצטרפת לשאלה בכמה את מוכרת לנו את זה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
זה ציור או עיבודים והדבקות?

כי אם זה ציור למה זה בעיצוב גרפי..?

• הוסף לסימניות
התמונה מורכבת מאלמנטים אמיתיים בשילוב הרבה ציור. ומכאן שמו 'ציור אומנותי'!

למעוניינים לקנות את התמונה אפשר לקבל פרטים בפרטי.

ולידיעה בעלמא, אני 'אבא' לילדים....(לא את) :)

• הוסף לסימניות
ציור אומנותי מיוחד במינו!!

אם אפשר הערה קטנה:
האדמו"ר גדול מדי באופן לא פרופורציאנלי.
מילא ביחס לארון ספרים מאחור, אבל השולחן והכסא חייבים להיות גדולים יותר (או לחילופין האדמו"ר קטן יותר

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!

אינני ציירת, אבל נוצרת לי הרגשה לא נוחה מהשיפוע של השלחן לעומת הרצפה והשידה, וכן של השביל בחוץ לעומת הרצפה בחדר.

• הוסף לסימניות
לגבי השיפוע של השולחן לעומת הריצפה, אכן העירו לי על כך, אבל זה היה כבר אחרי העיצוב הסופי וההדפסה. (ככה זה כשעובדים מעל חודשיים על תמונה)

מה שכן, יישמתי את זה בתמונות שעיבדתי אחרי זה.

• הוסף לסימניות
הספרים שעל השולחן

יפה מאוד ומיוחד במינו.
ארשה לעצמי להעיר הערה קטנה,
האם הספרים שעל השולחן לא אמורים להיות מסובבים בכיון של הרבי?

• הוסף לסימניות
זה בשביל החברותא :)

בגודל 50-70 רואים גם את הכיתובים שעל הספר.

• הוסף לסימניות
וואו כישרון ענק!
יש מתחרה לוקסברגר...

• הוסף לסימניות
יפה.
משום מה הדלת נותן יותר הרגשה של חלון והכניסה בקומה למטה. אבל בפועל זה הדלת!?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה