- הוסף לסימניות
איזו אווירה שיצרת שם!
אני חושבת שאני פשוט אחסוך ממכם את הכאב ראש.וליבליב, אנאל לא היחידה
תעבירי אותנו יום אחד קורס הכירות מעמיקה עם סגנון ההומור היחודי והבלתי מתפשר שלך![]()
עריכה:ליבליב!!!!!!!!!!
מה-אני-אמרתי?! (ידיים על המותניים)
באמת!
לא אמרתי שתפסיקי להנות אותנו מהומור היחודי שלך, אלא שתלמדי אותנו להכיר אותו!
נראה לך שנוותר עליו???
נו, באמת, ליבליב. להסביר גם לך שהיא התכוונה בהומור להערה כלפיך?!(מה הלך פה הרגע מישהו יכול להסביר לי??)
אנאל זה קורה לנו הרבה ביחד שאת לא מבינה למה אני מתכוונת..
לא פעם ראשונה ולא פעם שניה..
אני חושבת (למעשה בטוחה) שזה קרה לך שוב.
.
את לא יודעת במה מדובר כי ההודעה נערכה,לא נכתב בהומור,נו, באמת, ליבליב. להסביר גם לך שהיא התכוונה בהומור להערה כלפיך?!
מספיק לקחת כל דבר ללב.![]()
איזי... איזי..(מה הלך פה הרגע מישהו יכול להסביר לי??)
אנאל זה קורה לנו הרבה ביחד שאת לא מבינה למה אני מתכוונת..
לא פעם ראשונה ולא פעם שניה..
אני חושבת (למעשה בטוחה) שזה קרה לך שוב.
קוראים למה שכתבתי מקודם "הומור".
בצורה הומוריסטית בחרתי לעודד בן אדם ששיתף מחשבה שכזאתי (כי אני לא דוגלת בטיטוא רגשות הנהוג בעולם החרדי אני מאמינה שהוא שיתף כי הוא מעוניין בתגובה על התחושות האלה.ראי להלן" אבל אולי זה רק אני" וחוץ מזה שרוב המלל שהוא כתב זה סביב הברחש הזה.)
על ידי זה שניסיתי להצחיק אותו ואמרתי לו שהוא פשוט אוכל הרבה מתוקים אז הם באים אליו..
האמת שגם אלי הם באים.
ככה זה אנשים עם דם מתוק. (או אולי במקרה שלי הדם לא כזה מתוק לא לפי דברייך)
בכל אופן, אני לא חושבת שאני צריכה להסביר משהו מעבר.
כל מי שרוצה לחשוד אחרי ההסבר שלי שנעשה פה משהו רע ומתוך רוע, שיחשוד.
אני לא הולכת לנקות לכל אחד את המשקפיים האישיות שלו שהוא בוחר לשים כל בוקר.
אין לי כוח לזה ,באמת. וזה גם לא התפקיד שלי.
ממליצה לך פעם הבאה פשוט לברר איתי באישי לאור היסטוריית אי ההבנות שלך איתי.
יום נעים.
יפית - את מחוץ לסיפור. ממך אי אפשר להיפגע גם אם ממש תנסי.כותבת למען הסר ספק:
לא התכוונתי לפגוע, בכלל לא ידעתי על מה מדברים פה ומה כתבו פה לפני. פשוט במקרה צחקתי על איזה שיחה ביננו.
סבתא אמרה אף פעם לא להכניס את הראש בתוך ריב של מישהו אחר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים