ציור בדרכים... התייעצות

• פותח הנושא azsx
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הני p;n4943001:
יש לו אפשרות סנכרון עם המחשב הביתי?
(לדוגמא-אם אני עובדת על קובץ בבית אני רוצה שהוא יופיע לי גם בקומפניון הנ''ל שתהיה לי אפשרות להמשיך לעבוד עליו) ?

בשביל זה משתמשים בשירות של ענן, כמו dropbox או googledrive
או onedrive של ווינדוז.
האיכותי ביותר מביניהם הוא דרופבוקס.

• הוסף לסימניות
הסורפס אכן הגיע ווהוא נח מאד!!
הממשק שלו זהה למחשב רגיל (מערכת הפעלה ווינדוס) והוא מתפקד כמו טאבלט, תוכנות אדובי רצות עליו מצוין
לחץ העט די טוב לדעתי... יש לי גם אינטוס 5 ולאחרונה אני מוצאת את עצמי יותר ב סורפס מאשר על האינטוס...
מצרפת ציור שציירתי עליו..

קבצים מצורפים

• 17.7.17.jpg
    17.7.17.jpg
    KB 315.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
באמת מקסים!
אם תוכלי לעזור לי ולענות על 2 התשובות הנ"ל אשמח מאוד...:)

1. מאיפה הוזמן ה-surface?
2. כמה עלה התענוג..?

(פשוט ניסיתי לבדוק בחנויות בארץ ולא ראיתי את הדגם, איביי נשמע קצת מלחיץ, בכל אופן זה לא כמה מאות שקלים...)

תודהההה

• הוסף לסימניות
הסורפס הוזמן מחול, מיקרוסופט לא מוכרים מחשבים בארץ....
הזמנתי את זה דרך טכנאי שסידר לי את הכל ... ההזמנה התוכנות וכו' (פרטים באישי אם את רוצה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה