ציור בחול, מי יודע?

• הוסף לסימניות
מי יודע פרטים-
על ציור בחול לצורך סרט
איך קוראים לזאת שעושה את זה?
אשמח מאוד לקבל פרטים בדחיפות לצורך פרוייקט

• הוסף לסימניות
יש את נעמי רוטמן 0527632926

• הוסף לסימניות
אם את עדין זקוקה לכך תצרי איתי קשר באישי , יש לי אחת שאני מכירה שהפיקה תכנית כזו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;720500:
יש קשר בין השתיים, לא?!;);):)
נעמי זייבלד זו ביתי,(ולכן לשעבר נעמי רוטמן)
מי זה rotem100 אין לי מושג, זה באמת מעניין צרוף המקרים של הדמיון בשם

• הוסף לסימניות
למה דבר פשוט גורם לצרוף מקרים מוזר?:p

• הוסף לסימניות
אני עבדתי כמה פעמים עם אחד חילוני,
אבל אם יש חרדית שעושה כאלו דברים מדהימים, לא נראה לי שיש צורך אפילו ההזכיר את השם.

• הוסף לסימניות
יש את ציבי וקסמן מבני ברק: 05276-12502

• הוסף לסימניות
יש את חוי לויפר מירושלים.
עבדתי עימה, פשוט מדהימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י strosh;720533:
יש את ציבי וקסמן מבני ברק: 05276-12502
היי היא בת דודה שלי.............. היא באמת מדהימה!

• הוסף לסימניות
וואו פעם ראשונה שראיתי את הדבר הזה , זה מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה