ציור בחול. עכשיו הקליפ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;2214952:
אמרו לי שנהנו מאד במלון קיסר
בהצלחה

תודה תודה אני שמח מאוד לשמוע!
גם לי היה ממש כיף ותענוג להופיע שם.

לילה טוב.

• הוסף לסימניות
WOW
מדהים נדבקתי למסך...
זה משהו שלומדים אותו או שנולדים איתו????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;2217205:
WOW
מדהים נדבקתי למסך...
זה משהו שלומדים אותו או שנולדים איתו????

תודה תודה.

זה בא אחרי השראה של הרבה סרטונים של ציור בחול
וגם למדתי את זה.

• הוסף לסימניות
אפשר להיות חבר שלך?

איך הגעת לזה? פשוט אדיר!

האמת שזו הפעם הראשונה שאני מתוודע לסוג כזה של אמנות. אשמח אם משהו יעלה קישורים לעוד דברים כאלה.

• הוסף לסימניות
מיוחד ביותר, מה שאפשר ליצור בדברים הפשוטים של החיים...

• הוסף לסימניות
וואו וואו וואו איזה כישרון!!!!!! ממש נהנתי לצפות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונתן ליפשיץ;2223316:
אפשר להיות חבר שלך?

איך הגעת לזה? פשוט אדיר!

האמת שזו הפעם הראשונה שאני מתוודע לסוג כזה של אמנות. אשמח אם משהו יעלה קישורים לעוד דברים כאלה.

תודה תודה.
אני חבר של כולם:)

זה אומנות שמגיע מהעולם הגדול.

• הוסף לסימניות
איפה לומדים בכלל דבר כזה?

כל כך יפה ומרגיע...אתה ממש אומן...עלה והצלח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה