נכתב ע"י אבש;898915:ממש יפה! נראה העתק.
בקטנה: לא ממש ברור לי כיצד הקוקו נאסף כ"כ גבוה, כשכיוון השיער הוא ללמטה, לכיוון העורף.
נכתב ע"י שיפי;898918:סמדר, סוף סוף לראות את הציורים האמיתיים שלך, מדהים!
נכתב ע"י smadar5;898961:ומתי נזכה לראות את הציורים האמתיים שלך?
תעלי משהוֱ
נכתב ע"י אבש;898967:רגע רגע, עלינו פה על קשר משפחתי נוסף בכל המשפחתולוגיה הענפה הזו?![]()
נכתב ע"י smadar5;898992:שיפי ואני למדנו ציור יחד![]()
נכתב ע"י pr;898882:ההבעה כ"כ אותנטית שקשה להאמין שזה רק מדמיון!
למרות ש...
אהמ...
הדמיון במשפחת ברלב די ידוע ל'שמצה'... (:
ענף ככל ענפי ישראל הערבים זה לזה...נכתב ע"י דאבל אימפקט;899901:גילינו עוד ענף לבית ברלב?
נכתב ע"י דאבל אימפקט;899901:גילינו עוד ענף לבית ברלב?
איפה למדת אם מותר לשאול?
נכתב ע"י hilav;899930:יוווו! סמדר ומיטל, עכשיו נופלים לי מיליון אסימונים!!!
אני מכירה אתכן!
רמז: יהודה הנשיא 35.... (לא באלעד!)
הציורים שלכן מקסימים!!!
נכתב ע"י smadar5;900133:אכן הייתי גרה שם אי שם בעבר הרחוק...
המשפחה שלך כהן לפני החתונה?
תני עוד רמז
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים