ציור בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני לומדת איור ממוחשב, אשמח לשמוע איך הסקיצה הזו וכן הערות לפני שאני מתחילה לצבוע

קבצים מצורפים

• ילדה עם פרפר 2.jpg
    KB 396.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יפה!
הידיים חייבות תיקון.

• הוסף לסימניות
ציור חמוד.יד ימין נראית הפוכה.תבדקי שוב איך לצייר את האצבעות,זו תנוחה בלתי הגיונית.נשמח לראות צבוע.

• הוסף לסימניות
שלום אסתר, ברוכה הבאה!
דבר ראשון תצליחי!
בתקווה שאכן את מעונינת לשמוע הערות..
האם הציור הוא ציור טוב? התשובה היא לא.
כאחת הסקיצות לבניית הרעיון - הוא אפילו מפותח ויפה.
אבל הוא 'בנוי מטעויות',
נתחיל מהדמות עצמה - נכון שבציור קליל לא מציירים את הגוף באנטומיה מדויקת, אבל כאן אין אנטומיה בסיסית. לא בצורת הגוף, לא בצורת הפנים, לא בכפות הידיים, הרגליים...
פרופורציות - הילדה כמעט בגובה העץ, הפרפר כמעט בגודל פני הילדה, והדשא הפוך.
אהבתי את הפרח. (:

בתקווה שתקבלי את ההערות מתוך הבנה שהעלית לפורום ציור מקצועי, וההערות באות רק לייעל.
(ציור לא מוצלח כלל ועיקר - בד"כ לא מעירים עליו כלום כי אין מאיפה להתחיל, וכאן יש פוטנציאל, אז קחי את זה כמחמאה!)

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה אני ממש מתחילה בכל מה שקשור לדמויות, בכל אופן את הדמות אני דווקא בניתי על סמך כללים שלמדתי אבל אשמח מאוד לשמוע מה בדיוק בה מפריע, חוץ מכפות הידיים שאני באמת מתקשה כל הזמן ואני אשפר כמובן. חשוב לי שזה יהיה טוב לפני שאני משקיעה בצביעה.

• הוסף לסימניות
כמובן שאין לי אפשרות להעלות לך כאן מבנה אנטומיה נכון של נערה,
אעלה לך בכ"ז שני איורים מהירים שלי (הזכויות שמורות כמובן!) של נערות,
הראשונה יותר 'אגדתית' (נכון, זו עליסה :rolleyes:) והשניה ריאלית יותר,
אולי תצליחי ללמוד מזה -
למרות שלא הוספתי את קווי ההנחיה,
ואני גם לא יכולה להבטיח שעשיתי הכל לפי הכללים המדויקים עקב המהירות,
אבל גם בלעדיהם ניתן להבחין בקו מותניים נכון ועוד ועוד
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה לך! אני מבינה שהעניין הוא להדגיש שזו בת, אני אעבוד על זה. ולגבי גובה העץ - זה אמור להיות רק חלק מהעץ כאשר הגובה שלו ממשיך יותר ממה שרואים כאן. בכל אופן אם לא ברור שזה הכוונה אני ארחיב אותו למעלה שיראו יותר טוב שאמור להיות לו המשך.

• הוסף לסימניות
הנקודה היא לא בן או בת, נקל להבחין שהדמות שציירת היא דמות נשית ולא ההפך,
הנקודה היא אנטומיה נכונה, (גם צורת השיער לא טבעית)
כמובן שצריך פה אנטומיה שמתאימה לילדה/נערה.

• הוסף לסימניות
תראי, את התנועות אני ציירתי על בסיס של בובת עץ מיוחדת ולמדנו גם לכוון אותה נכון. הפרופורציות בין הראש לגוף וכו' זה על סמך פרופורציות לגבי ילדים-הגוף אמור להיות בערך 5 פעמים הראש לא כולל גובה השיער והקוקו, השיער קופצני כי תסרוקת קופצנית מבטאת שובבות ומדגישה את זה שהילד בפעולה, כל זה מתוך מה שלמדתי.
לגבי הפנים כמובן אהבתי מאוד את צורת הפנים בציורים שלך שהם ממש יפים והפנים של "הילדה שלי" יעברו ליטוש בהתאם
לגבי שאר ההערות כמובן ילקח בחשבון כשאני אעבוד על זה לכן ביקשתי דעות לפני שאני צובעת וזה עוזר לי . ניכר שיש לך הרבה ידע לתרום ותודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ester s;797947:
תראי, את התנועות אני ציירתי על בסיס של בובת עץ מיוחדת ולמדנו גם לכוון אותה נכון. הפרופורציות בין הראש לגוף וכו' זה על סמך פרופורציות לגבי ילדים-הגוף אמור להיות בערך 5 פעמים הראש לא כולל גובה השיער והקוקו, השיער קופצני כי תסרוקת קופצנית מבטאת שובבות ומדגישה את זה שהילד בפעולה, כל זה מתוך מה שלמדתי.
לגבי הפנים כמובן אהבתי מאוד את צורת הפנים בציורים שלך שהם ממש יפים והפנים של "הילדה שלי" יעברו ליטוש בהתאם
לגבי שאר ההערות כמובן ילקח בחשבון כשאני אעבוד על זה לכן ביקשתי דעות לפני שאני צובעת וזה עוזר לי . ניכר שיש לך הרבה ידע לתרום ותודה!

כל הכבוד על הצורה הענינית בה את מקבלת ביקורת.
אני סיימתי להציק לך :)
אבל מציעה לך דרך להתייעלות -
בובת העץ הנ"ל מצויה גם בביתי, נדמה לי שאת הדמות שלך ציירת מיד בלבושה המלא,
שזה בסדר אבל לא בהתחלה.
כדאי לך לנסות לשרטט מהסתכלות את בובת העץ כך כמות שהיא,
ורק אח"כ 'להלביש' אותה בשימת לב.
לגבי השיער - לא הערתי על קופצניותו, אלא על קופצניותו הבלתי טבעית,
שוב - כדאי להתבונן בציורים כדי ללמוד יותר על כל פרט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה