ציור בצבעי פנדה לילדות בכתה ג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A4105050;1434872:
מעניין אותי הספר, איך אני אוכל להשיג אותו

נכתב ע"י ארט בראש;1435146:
לA4105050 (איזה ארוך..) ולכל אחת שמלמדת שעור/חוג ציור מכתה א-ח. (זה טוב גם לממלאת מקום שרוצה רעיונות אם דוחפים אותה פתאום...)
ניתן להשיג את הספר אצל הציירת א. פריזנט בירושלים

אשמח לעזור ב"אישי"
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נזכרתי שיש לי את הספר הזה אי שם בגנזכים עוד מימות הלימודים במסלול גרפיקה וציור בסמינר.
אכן הוא של א. פריזנט - אני למדתי אצלה ציור והוראת הציור, ובתור זה היינו צריכות לקנות את הספר.
מי שרוצה להשאיל ממני בבני ברק - בשמחה (מקווה למצוא בגנזכים;))

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון לציור מעניין לתקופה זו
חוץ מכותל או חומה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יאיר;1476315:
יש לכם רעיון לציור מעניין לתקופה זו
חוץ מכותל או חומה

מדברים על שלג שבוע הבא, אז הנה יש לך כבר עוד נושא...

• הוסף לסימניות
זה רעיון

יש לכם דוגמא לציור שתתאים לרמה של כתה ג - אשמח

דרך אגב- מדברים רציני על שלג

• הוסף לסימניות
מה דעתכם לפתוח אשכול שיתוף של ציורים לחוג ציור לפי גילאים?
פשוט לצלם ולהעלות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה