ציור בשמן - עזרה בטרם עבודה...

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דניאלה עשתה לי תאבון...

1. אני רוצה תמונה שהמימדים שלה הם כ-110*40 אך אין בחנויות בסביבתי כאלו ממדים ובהזמנה אישית יקח עוד זמן.
מנסיונכם, האם אפשר לצייר על גודל גדול יותר ואח"כ במסגור (אני אסגיר בע"ה) להקטין ולמתוח לגודל הרצוי?
כמובן שהתוכן יהיה מצויר בממדים הרצויים.

2. אני מחפשת הרבה זמן תמונה יפה של חומות ירושלים דווקא מזוית הצפיה שמימין משה, ואני לא מוצאת משהו מספיק יפה, האם יש למשהו?
אני לא בדיוק נצמדת למקור מה שחשוב לי שצורת החומה תהיה תואמת למקור ולכן זה החלק שחשוב בתמונה.

תודה על כל עזרה.

• הוסף לסימניות
בכל מה שקשור לחומה וירושלים- יש לך את האתר של תמיר אורבאום.
(פתוח בנתיב)
בכל מה שנוגע לקנבס לא אוכל לעזור. אני נוהגת לתלות את הקנבסים ככה ללא מסגור מטעמי טעם וחיסכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;981770:
בכל מה שקשור לחומה וירושלים- יש לך את האתר של תמיר אורבאום.
(פתוח בנתיב)
בכל מה שנוגע לקנבס לא אוכל לעזור. אני נוהגת לתלות את הקנבסים ככה ללא מסגור מטעמי טעם וחיסכון.

דווקא חיפשתי באתר שלו... (מקום ראשון!)
אולי אשאל אותו באופן ישיר.

הזוית הראשית שלו היא מהר הזיתים.

בענין הקנווס, זה נכון,
אבל כשיש עוד סגנונות בחדר (כמו עץ וכד') לפעמים המסגרת נותנת אחידות מסוימת,
שאני עדיין בודקת איך לשמור עליה (חוץ מזה שהכל אותו נושא +-)

• הוסף לסימניות
את יכולה להזמין באינטרנט קנבס.

• הוסף לסימניות
את יכולה לבדוק זווית טובה בגוגל מפות

• הוסף לסימניות
ציירתי פעם מהכיוון הזה (ממשכנות שאננים) בצבעי מים, אם את רוצה אני יכולה לסרוק לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה