ציור זיכרון...

• הוסף לסימניות
מהמם

ממש נראה לקוח מעולם אחר
הייתי בוחרת הדפסה על איזה חומר מבריק.שיראו טוב את הטקסטורה הטובה והעיטורים בכיפה.לדעתי קנווס יפשט אותו.

• הוסף לסימניות
את לא נורמאלית. פשוט החזרת לנו את יוסי לכמה רגעים ככה בלי הכנה...
אין בכלל מילים !

• הוסף לסימניות
האמת לי יש משהו שקצת קצת מפריע לי בקומפוזיציה - ה-'אלף' הגדולה טיפה טיפה גבוהה ומרוחקת מהפנים, הייתי מנסה לקחת אותה טיפונת למטה ושמאלה, והקרופינג - צריך קצת יותר אויר למעלה ויש קצת יותר מידי אויר מימין, צריך לעשות מרחק שווה בכולם כמו בצד התחתון - שם זה טוב.
חוצמיזה עבודה יפייפיה!

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון צצים פה ציירים שמעלים את הרף לרמה של פחד גבהים,אל תגעי בזה זה מושלם כל הוספה רק תהרוס.

• הוסף לסימניות
וואוווו ביצוע מדהיייים!!!
אפילו שראיתי אותו פעם אחת, ישר זיהיתי שזה הוא. ממש מדויק ויפיהפה.
אהבתי את המשחק של המילים בגיטרה.
אם את יודעת אילוסטריטור ובא לך להשקיע עוד קצת- את יכולה לשחק עם המילים ב object- envelop distort ולמשוך ולעצב אותם עם בצורת כל אוביקט שתרצי. (עם נפח, צורה מיוחדת וכו')

• הוסף לסימניות
אל תגעי בזה זה מושלם כל הוספה רק תהרוס.
מדהים
ולכן כדאי לשפץ טיפה את הטיפוגרפיה כדי שיהיה מושלם

• הוסף לסימניות
ציור מדהים ומלא רגש!

שמחה, רואים את הנשמה בציור זה מעולה.
נקודות האור מיוחדות מאד.
הרקע לדעתי טיפה כהה, תנסי להבהיר את הגוון. גם את הטקסטורה של הרקע פחות אהבתי. אולי לרכך ולהחליק באיזורים מסויימים, צריך לנסות את התוצאה.
בנוסף, כל הטיפוגרפיה צריכה להיות קטנה הרבה יותר, תבחני איך היחס הזה נראה לך.

• הוסף לסימניות
איזו אומנות , מיוחד!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה