ציור חדש - לא הרעיון שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מזי;1750460:
קצת הפריע לי שהוא עומד על ספר הלכות כמין דריכה על דבר קדוש אולי אני מגזימה אבל לי זה הפריע...

לעיל.

• הוסף לסימניות
אבימי פצצה מה שהעלית.. יש המון שיטות לדבר והכל מתחיל מהכיוון שאתה הראית וכמובן הכלל החשוב כשמתחילים לאייר ים מתחילים קודם מים רגוע ועל זה מוסיפים גלים

• הוסף לסימניות
ציור ענק וחזק!
בשביל למנוע את הקונוטציה השלילית בעניין העמידה על הספר, הייתי משנה כאילו הוא שוכב על הספר כמין רפסודת הצלה וזה גם היה מגביר את התחושה שהספר מציל אותו מכל הסערות.
הציורם שלך חזקים מאד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1749864:
מה??
אמרת קירוב רחוקים.... את מי הוא מקרב שלא יודע מה זה איפון, כת האמיש?

זה הרבה להסביר ולא מעניין. לכן אני לא מגיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1750893:
ציור ענק וחזק!
בשביל למנוע את הקונוטציה השלילית בעניין העמידה על הספר, הייתי משנה כאילו הוא שוכב על הספר כמין רפסודת הצלה וזה גם היה מגביר את התחושה שהספר מציל אותו מכל הסערות.
הציורם שלך חזקים מאד!!

זה רעיון נחמד. אהבתי. הבעיה היחידה שיש לי עם זה, זה שאני לא רוצה שהוא ירגיש מוצל, מבחינתו בחוויה שלו אין שום סערה.

• הוסף לסימניות
וואו! שנים שלא הייתי פה...
הביצוע מהמם!
איך עשית את האפקט של הגשם? אחד אחד?

• הוסף לסימניות
רון סיקרן אותי להביט בתיק העבודות שלך וממש התרשמתי הן מהסגנון המיוחד והן מרמת הביצועים
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
"דף של ספינה"...
מקסים ומביע. הבחור נראה סנוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1754232:
וואו! שנים שלא הייתי פה...
הביצוע מהמם!
איך עשית את האפקט של הגשם? אחד אחד?

יש כזו מברשת במנגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamarz;1755935:
רון סיקרן אותי להביט בתיק העבודות שלך וממש התרשמתי הן מהסגנון המיוחד והן מרמת הביצועים
המון הצלחה

המון תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנינה מ;1755949:
"דף של ספינה"...
מקסים ומביע. הבחור נראה סנוב.

את צודקת. אבל להרים את האף על אייפונים וכאלה, זה בסדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;1756179:
יש כזו מברשת במנגה.

לא מה שאני נתקלתי בו, אבל שיהיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה