ציור חדש לספר ילדים. משתף.

• הוסף לסימניות
איור לספר שעשיתי לאחרונה.

קבצים מצורפים

• צבע נשפך 11.jpg
    KB 703.9 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הסתכלתי בתיק עבודות שלכם..נחת נחתתת נחתת רוח!
אני מקוה שיש לכם מלאאאא עבודה ושמשלמים לכם טוב כי מגיע לכם.
משו משו!
גם הציורי דמויות שלכם וגם הצביעה.(הציור עם הבקתה בלילה-----אין מילים!)
בהצלחה בכל.

• הוסף לסימניות
אוי איזה יופי!
ההבעות, הצביעה, הקו הרך והידני-משהו.

• הוסף לסימניות
זה מ ע ו ל ה, ידידי הכביר!!
צביעה נבונה מאוד

• הוסף לסימניות
מהמם. מעורר געגוע לספרים הטובים.

• הוסף לסימניות
גם אני מאוד אהבתי את ההבעות והצביעה הנקייה והיפה הכל יושב מאוד יפה חוץ משני דברים: הכתף הימנית של הילד והמורה שלי ניראת כאילו שהיא מפהקת למרות שההבעה עצמה מאוד מדוייקת אולי היד הייתה יכולה להיות ממוקמת אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;2039466:
גם אני מאוד אהבתי את ההבעות והצביעה הנקייה והיפה הכל יושב מאוד יפה חוץ משני דברים: הכתף הימנית של הילד והמורה שלי ניראת כאילו שהיא מפהקת למרות שההבעה עצמה מאוד מדוייקת אולי היד הייתה יכולה להיות ממוקמת אחרת.

"המורה שלי" ?! זה ילד! ..ששפך כרגע את כל הצבע על השולחן. והוא מופתע. לא מפהק - מופתע ..הוא בכלל לא עייף אפילו. ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;2039481:
"המורה שלי" ?! זה ילד! ..ששפך כרגע את כל הצבע על השולחן. והוא מופתע. לא מפהק - מופתע ..הוא בכלל לא עייף אפילו. ;)

מתנצל לא התעמקתי מספיק אבל הילד הימני הרבה יותר נמוך ולכן הוא גורם לשמאלי להראות יותר מבוגר,ואם הימני יושב אז איפה הכסא(התכוונתי המורה-שלי ניראת.....).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;2039494:
מתנצל לא התעמקתי מספיק אבל הילד הימני הרבה יותר נמוך ולכן הוא גורם לשמאלי להראות יותר מבוגר,ואם הימני יושב אז איפה הכסא(התכוונתי המורה-שלי ניראת.....).

אוי כיסא! צודק. נו נו.

• הוסף לסימניות
איזה יופי! אומנותי ומוקפד! ליגה!
סגנון כלבבי!

בקטנה- קצת הפריע לי שהצבע הנשפך אטום לחלוטין עד-כדי-כך שלא רואים את הפיצול של שתי הדפים.

ים הצלחות והמשך יום מקסים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה