ציור חדש

• הוסף לסימניות
סוף סוף מצאתי תוכנה שהתחברתי אליה!
נסיון ראשון בMYPAINT

אני מודעת לכל ה"לכלוכים" ברקע
הם נוצרו בגלל טעות טכנית
חוץ מזה, מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• אב ובןX.jpg
    KB 155.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד! הידיים של שניהם צריכות שיפוץ, הראש של הילד נראה לי קצת גדול לעומת האבא, והאור והצל בידיים ובמכנסיים הפוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיפי;901299:
יפה מאוד! הידיים של שניהם צריכות שיפוץ, הראש של הילד נראה לי קצת גדול לעומת האבא, והאור והצל בידיים ובמכנסיים הפוך.

אבל העץ והגוונים מתחילים להזכיר את ציורי השמן....

• הוסף לסימניות
ידעתי שתאהבי את התוכנה הזו !
והיא מאוד מחמיאה לציורים שלך
אהבתי את התוצאה

• הוסף לסימניות
זה מאוד יפה!
אבל גם מאוד כהה...
אולי המסך שלך מבהיר מדי ...
עשיתי הבהרה קצת

אם זה נראה לך בהיר מדי אולי יש בעיה למסך שלך
(או לשלי...)

קבצים מצורפים

• %20X_1~1.JPG
    KB 147.4 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תודה!
באמת עלה בליבי החשד שמשהו לא בסדר אצלי במסך,
כל הזמן מעירים לי שהצבעים לא מספיק חיים,
ולי הם נראים בסדר גמור
ולעומת זה ציורים אחרים פה בפורום נראים לי בהירים מדי.
מישהו יודע אייך מסדרים את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה