נכתב ע"י pr;1018073:תענוג..
איזה סיפוק זה בטח!!!
נ.ב.
חשבתי לעצמי שחבל שאת לא מעלה לחוו"ד את הציורים לפני שאת 'מעבירה' אותם לפורמט קיר,
ככה אין אפשרות לשנות, אז כואב הלב להעיר אם רואים משהו לא נכון (:
או שאת מעונינת רק בשיתוף, ואז לכי על זה. (:
באתי להשיב לשירי, וכבר הגבת בינתייםנכתב ע"י נקודות;1018164:קודם כל אשמח מאוד לקבל אערות,יש הזמנות נוספות לציורים...
ולא כואב הלב,כי הלקוח לא שומע,אז הוא לא יבקש עודף...
אכן אני מתלבטת לפעמים אם לעלות סקיצות,הבעיה שזה לא כמו בספר,לפעמים הסקיצות מובנות רק לי+הסבר וקישקושים ללקוח.
תמיד על הקיר התנאים אחרים,הגודל משתנה,לפעמים הלקוח רוצה פתאום קטע נוסף,גוונים אחרים,או שינוי לטעמו(ולא לטעמי!)ואני מבצעת שינויים רבים תוך כדי,זורמת עם העבודה.
זה מאוד שונה מממוחשב.
(מה גם שבאירבראש,כל תיקון עלול לערוך שעות,בהתחשב במציאת הגוונים הקודמים,או ציור מחדש, יש לפעמים טעיות שאני רואה ומעדיפה להתעלם,אם ללקוח זה לא מפריע,אצלי בבית הייתי משנה ועובדת יום עבודה נוסף,אבל ללקוח לא מגיע שאעבוד לו בהתנדבות,אם הוא לא היה מוכן לשלם כמו שצריך,או לא יודע להעריך.)
נכתב ע"י b.m;1018178:ציור קיר נכלל בקטגוריה האחרונה, מהסיבה הפשוטה שאין שם קונטרול טי, קונטרול זי ועוד כמה אופציות זניחות![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים