ציור קיר לחדר טבע

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_7133.JPG
    IMG_7133.JPG
    KB 72.4 · צפיות: 28
  • IMG_7181.JPG
    IMG_7181.JPG
    KB 69 · צפיות: 27
  • IMG_7183.JPG
    IMG_7183.JPG
    KB 52.4 · צפיות: 41
  • IMG_7139.JPG
    IMG_7139.JPG
    KB 33.6 · צפיות: 25
  • IMG_7143.JPG
    IMG_7143.JPG
    KB 30.6 · צפיות: 20
  • IMG_7145.JPG
    IMG_7145.JPG
    KB 25.2 · צפיות: 29
  • IMG_7147.JPG
    IMG_7147.JPG
    KB 34.5 · צפיות: 24
  • IMG_7151.JPG
    IMG_7151.JPG
    KB 22 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
וואהו, זה מיוחד!
החיות נעשו גם כן באייר בראש או במכחולים?

• הוסף לסימניות
מיוחד,
מלא אוירה

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
רמה גבוהה!

• הוסף לסימניות
וואו!
איזה דיוק!
מושלם, מושלם!

פרספקטיבה מוצלחת ופרופוציות מדהימות- למרות הגודל העצום.
החיות מדויקות מאוד!

אהבתי מאוד.

תמשיכי ליצור ולשתף!
ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;2197527:
וואהו, זה מיוחד?
החיות נעשו גם כן באייר בראש או במכחולים?
החיות במכחול ועל זה הצללות באייר בראש

• הוסף לסימניות
מדהים!
אין דברים כאלו!
נדיר למצוא ציורי קיר ברמת פוסטר!

• הוסף לסימניות
אין מילים, רמה גבוה מאד!
אם אפשר קצת על התהליך, כמה זמן לקח כל העבודה? זו עבודת צוות או לבד ממש [כואב לי הגב רק מלחשוב כמה זמן לוקח לעשות כזו עבודה לבד וגם לנשום את הצבע...]
ואך באמת שומרים על פרופורציות ופרספקטיבה בכזה גודל?

• הוסף לסימניות
תענוג לעיניים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסטו;2197906:
אין מילים, רמה גבוה מאד!
אם אפשר קצת על התהליך, כמה זמן לקח כל העבודה? זו עבודת צוות או לבד ממש [כואב לי הגב רק מלחשוב כמה זמן לוקח לעשות כזו עבודה לבד וגם לנשום את הצבע...]
ואך באמת שומרים על פרופורציות ופרספקטיבה בכזה גודל?

ביקשתי מגיסתי חדוה שתשתף בביצוע, אני הייתי שם רק ביום האחרון, היה חוויה בלתי רגילה!

• הוסף לסימניות
עבודה איכותית ברמות!!! איזה ביצוע מרתק...אני מרגישה כאילו אני שם שומעת את ציוץ הציפורים, את המפל והנחל הזורמים לאטם, נושמת אויר הרים צלול...אך! פשוט תענוג:)

• הוסף לסימניות
איזו עבודה מהממת. הדיוק, הפרספקטיבה, הכל פשוט ברמה מדהימה.
מצטרפת לדברי הפנדה שמעלי.
פשוט לקפוץ לתוך הדשא הירוק...
(איזה כיף ללמוד בכזו כיתה!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה