ציור קיר

• הוסף לסימניות
בעצם על דיקט.
הפעם גיוונתי-במכחולים בלבד-ללא איירבראש.

קבצים מצורפים

• ציור לחנוכה 008.jpg
    3.5 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
סוף סוף רואים כאן חנוכה :)
ממש יפה! אבל האיירבראש שלך לדעתי יותר מרשים.

בקטנה- הפאות צריכים להסתלסל לכיוון השני.
ברגל החנוכיה משהו בנפח לא ברור.
שתי הלהבות זה בגלל הריצוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;905359:
סוף סוף רואים כאן חנוכה :)
ממש יפה! אבל האיירבראש שלך לדעתי יותר מרשים.

בקטנה- הפאות צריכים להסתלסל לכיוון השני.
ברגל החנוכיה משהו בנפח לא ברור.
שתי הלהבות זה בגלל הריצוד?

תודה על ההארות.
הרגל אכן ממש דחוף לסדר.(לפני שהחנוכיה תיפול עם כל הזכוכויות והשמן...)
איך שמת לב לפיאות,הא?כניראה את משקיעה בזה כמה דקות ניכבדות מדי בוקר!
ובאמת רציתי לשאול: מה דעתך \דעתכם,האם עדיף להבה אחת ,כמו שציירנו מגיל הגן ,או 2 להביע את הריצוד-אולי בעצם זה לא מובן?!
ושוב תודה,מרב שאני בתוך הציור כמה שעות כבר איני רואה אותו.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את המכחולים יותר מהאיירברש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvoradi;905468:
אני אוהבת את המכחולים יותר מהאיירברש

אני סקרנית.

הכוונה אלי ספציפית, או לדעתך כללית?

• הוסף לסימניות
גם וגם, לדעתי זה הרבה יותר אמנותי.

• הוסף לסימניות
איך עשית את הקווים השחורים בציור?
אגב, "נקודות" למדנו יחד קורס זיבראש פעם... זוכרת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה